Publicitat
Esports · 24 de Juny de 2012. 16:54h.

Alonso plora amb l'himne espanyol

El pilot guanya a València després de sortir onzè

 Alonso plora amb l'himne espanyol

Alonso, al podi

El pilot de F-1, Fernando Alonso, va protagonitzar una remuntada històrica al circuit urbà de València per guanyar el GP d'Europa. L'asturià sortia onzè en graella però gràcies al seu pilotatge i l'abandonament de Sebastian Vettel va aconseguir la seva segona victòria de la temporada.

L'asturià recordarà la carrera com el negoci del segle: els seus dos grans rivals per al Mundial, Hamilton i Vettel, ocupaven les primeres posicions en la sortida. No obstant això, cap dels dos va aconseguir finalitzar la cursa i es van quedar sense punts.

A Vettel se li va parar el cotxe quan anava líder i Maldonado va fer fora Hamilton de la carrera amb una maniobra sancionable. L'anglès no va poder contenir la seva ràbia i va llançar el volant -valorat en 60.000 euros- contra el terra.

Per la seva banda Alonso va anar avançant posicions fins a situar-se quart. A partir d'aquí, totes les circumstàncies de cursa el van afavorir fins alçar-se amb una victòria en què ningú no creia. Ja en el podi, l'asturià no va aconseguir contenir les llàgrimes en sentir l'himne espanyol.

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#33 ccc, bc , 27/06/2012 - 10:05

(cont) A mi el que ha fet lAlonso em sembla el normal, però no és el qeu fan d'altres. Podrieu llegir sobre els Carulla i la seva políca fiscal familiar, per exemple.

#32 ccc, bcn, 27/06/2012 - 09:56

(cont) de la nova llei que permet a qui hagi evadit impostos rapatriar-los a bon preu, però obliden q Alonso va canviar la seva residència fiscal ja fa un temps i que a més, ell mai ha evadit impostos, realment vivia fora d'Espanya. Ha sigut una desició voluntària, lliures.

#31 ccc, bcn, 27/06/2012 - 09:53

ha qeudat demostrat com tenen el cap rentat alguns independentistes, molts de fet, primer mentien acusan a Alonso de tenir residència fiscal a Suïssa o Mônaco, pq els hi sonava be i així podien desacreditar-lo, quan s'els hi ha explicat que no es veritat han començat a dir q si s'ha aprofitat de

#30 JJ, BCN, 25/06/2012 - 22:53

No penso fer com els espanyols que neguen el dret als catalans a sentire-se nomes catalans.
Em sembla be que si sent la bandera espanyola, s'emocioni. Ara be, que no critiqui qui sent la catalana.

#30.1 no creo que, oviedo, 26/06/2012 - 11:33

Alonso haya criticado nunca a nadie que sienta la bandera catalana.

#28 Niso, Vinaròs, 25/06/2012 - 21:42

dons ara que tribute com la resta del personal i que fixe la seua residència fiscal en Espanya, ja que el seu l'himne el fa plorar

#28.1 ya la, vielha, 26/06/2012 - 11:35

tiene fijada en España, desde hace tres años, mas concretamente en Oviedo, en un publo que se llama Limanes, que es donde su familia tiene una casa.Enterate antes de hablar y deja de hacer demagogia. Alonso no es como el padre de Artur Mas.

Un asturiano.