Publicitat
Esports · 9 de Juny de 2011. 21:15h.

"A vegades hem hagut de posar quartos"

Un exjugador de beisbol del Barça recorda que abans "érem amateurs, amateurs"

"A vegades hem hagut de posar quartos"

Álvaro Aldea sosté en una mà la foto del seu pare el dia de la inauguració del Camp Nou al 1957

Álvaro Aldea és un exjugador de la secció de beisbol del FC Barcelona. Va practicar aquest esport en els anys seixanta i setanta. Molt abans ho havia fet el seu pare. Per demostrar-ho, Aldea ha anat a la concentració de protesta per la desaparició d'aquesta secció i la retallada a la resta d'equips amb una fotografia del seu progenitor.

"És una foto del dia de la inauguració del Camp Nou, el dia de la Mercè de l'any 1957", ha dit. A la imatge es veu Antonino, tal i com era conegut en el món del beisbol, vestit amb l'equipació oficial i un cartell que posa: 'beisbol 1940'.

"És l'any de la refundació de la secció després de la guerra civil, perquè abans al Barça ja hi havia alguna cosa de beisbol", ha matissat Álvaro Aldea. Aquest exjugador ha remarcat que, a diferència del que va dir el vicepresident Javier Faus, "els jugadors del beisbol no són professionals, per a mi són semiprofessionals. Lògicament si vénen de fora alguna cosa hauran de cobrar", ha justificat.

"Jo no he cobrat mai, ni el meu pare tampoc. Érem amateurs, amateurs. A vegades fins i tot hem hagut de posar quartos per algun desplaçament o material", ha afegit.

La secció de beisbol no ha participat, però, de la protesta. A la convocatòria han acudit una seixantena de persones, entre jugadors i familiars, que no han volgut entrar a les instal·lacions del club i s'han limitat a desplegar tres pancartes a la vorera.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 11/06/2011 - 12:09

Visca Barça de Joan Laporta //*//

#1 carracuca, barcelona ESPAÑA, 09/06/2011 - 22:05

pues venga, como también estás indignado, mochila y saco y a la acampada con toda la tropa. Recuerda que la tienda de campaña con el escudo de vuestro club está al lado de una fuente, lado CI. pero no vayáis muchos más porque es muy pequeña. Te llevas el bate y hacéis partidos en la plaza.

#1.1 Almogàvers, BCN, 10/06/2011 - 07:25

No, Carracuca, querido. El bate lo vamos a llevar para abrirte la cabeza a ti, por cínico. Álvaro: abrazos de un ex-Hércules Les Corts.

#1.2 Quim, Pineda de Mar, 10/06/2011 - 09:15

Aquest carracuca, BCN España i tots com aquests si el cas fos d'un equip ejpaÑó cridarien a somaten.
Són tots uns inadaptats i desagraïts, a més de ser xenòfogs vers a tot al món català.

#1.3 carracuca, barcelona ESPAÑA, 11/06/2011 - 03:23

¿habéis encontrado la tienda de campaña con el escudo culerdo?, ¿que tal ha ido la partida?, hoy con la lluvia no veas como debían ir los patinazos. Almogavers, llorad como mujeres lo que no habéis sabido defender como hombres.