Publicitat
Esports · 17 de Març de 2011. 21:47h.

Abidal sortirà en una setmana

L'operació ha tingut una durada de tres hores i s'ha completat sense incidències

Abidal sortirà en una setmana

Éric Abidal, en una foto d'arxiu

Éric Abidal ha estat intervingut quirúrgicament per l’equip del doctor Josep Fuster Obregón a BarnaClinic, del grup Hospital Clínic de Barcelona, del tumor al fetge.

"En el decurs de la intervenció, que ha tingut una durada aproximada de tres hores, se li ha pogut practicar, per via laparoscòpica, l’extirpació completa de la lesió, sense incidències", segons ha indicat el FC Barcelona en un comunicat.

"En funció de l’evolució clínica, el jugador podria rebre l’alta hospitalària en el termini aproximat d’una setmana", ha afegit el club blaugrana.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Míriam, B, 18/03/2011 - 16:03

Jordi, a vegades els hospitals públics treballen per mútues privades, per tant, segurament, ha estat intervingut per un equip que treballa amb les dues opcions.

#6 jordi, BCN, 18/03/2011 - 11:40

I SOLS PER EL FET QUE UN ES DIGUI ABIDAL AGUIRRE O SIGUI EL REY D'ESPANYA, JA HO TE TOT RESOLT. AQUEST AGENT PODRIA OPERARSE PER MUTUA I DEXAR ALS DEMES QUE POGUESSIM OPERARNOS. I ESPERO QUE EL ABIDAL ES SALVI ESTA CLAR
PERO LES COSSES SON COM SON I AIXI NO ANEM BE. QUE TINGUIS SORT AMB L'OPERAC

#5 jordi, BCN, 18/03/2011 - 11:38

ENDEVANT BARÇA. MIRA ESTIC D'ACORD AMBTU , NO VOLIA TREURE EL MEU CAS PERQUE COM NSOC PERICO AQUI HEM FOTERIEN D'HOSTIES.,JO FA 7 MESSOS QUE ESTIC ESPERANT PER UNA HERNIA DISCAL ( LA 3 OPERACIO ) AL CLINIC LA TENIA PER EL DIA 6 D'ABRIL I AMB LES RETALLADES MINIM 4 MESSOS MES. TOTS SOM PERSONES NO?

#4 Johan, Sants, 18/03/2011 - 10:23

que la forÇa tacompanyi!

#3 Endevant Barça, Hospital d'Igualada, 18/03/2011 - 08:00

M'en alegro mol per Abidal,ojala jo tingues la meteixa sort, ja fa 8 mesos que m'espero per una simple operacio d'ernia, i ara m'han dit que degut a les retellades als hospitals ancara en tinc per 7 o 8 mesos mes. Quan arribi el moment a lo millor ja m'haura explotat