Publicitat
Esports · 10 de Gener de 2023. 16:18h.

Acomiadament improcedent al Barça

El club haurà d'indemnitzar amb 8,5 milions a un jugador brasiler que va jugar 17 minuts

Acomiadament improcedent al Barça

Matheus Fernandes, durant un entrenament (Foto: FCB)

El FC Barcelona haurà de pagar 8,5 milions d'euros a Matheus Fernandes per acomiadament improcedent, sent ja president Joan Laporta. El jugador brasiler percebrà, segons la sentència del jutjat social 10 de Barcelona, 7,7 milions d'euros i 810.000 més pel que es considera un acomiadament improcedent.

D'aquestes quantitats, la primera correspon a la fitxa íntegra i el Barça l'ha recorregut, mentre la segona es va derivar de la reducció salarial aplicada en el seu moment i ja està abonada. Fernandes havia portat als tribunals el seu acomiadament després que el club decidís rescindir-li el contracte en l'estiu del 2021 i la justícia va condemnar al club en una sentència que data del passat mes de novembre.

El migcampista brasiler, que només va jugar 17 minuts en partit oficial, va interposar una demanda en la qual va reclamar una indemnització major a l'obtinguda, 14,8 milions d'euros, però els tribunals de justícia no van estimar el seu argument de "danys morals" causats pel seu acomiadament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Leonor, Figueres, 11/01/2023 - 13:36

Me encanta todo lo.malo que le pase al pruses f.c.

#1 El rulo carioca, Sarandonga, 10/01/2023 - 16:46

Matheus Fernandes? Yo prefiero Mateus Rosé. Claro que no se si a Payetó & Baró les gustará un vino tan popular. Son tan finolis !!