Publicitat
Esports · 10 d'Agost de 2011. 20:42h.

Acord imminent per Cesc

A Anglaterra asseguren que "l'Arsenal està a punt de perdre la batalla" pel jugador

Acord imminent per Cesc

Cesc, amb la samarreta del Barça, durant la celebració del Mundial

El culebrot dels darrers estius es pot tancar les properes hores amb el fitxatge de Cesc Fàbregas pel FC Barcelona. El capità de l'Arsenal tornaria al Camp Nou amb 24 anys, vuit després de marxar de la Masia amb 16 per incorporar-se al club londinenc.

Diversos mitjans anglesos donen per fet el traspàs després que el Barça millorés la seva darrera oferta. The Guardian titula: "l'Arsenal a punt de perdre la batalla per Cesc". La BBC ha assegurat que "el capità de l'Arsenal Cesc Fàbregas és a punt de signar pel campió d'Europa".

El Barça pagaria 34 milions fixes més sis de variables. El futbolista ha contribuït a aplanar el camí de l'acord perquè ha renunciat a cinc milions d'euros de sou i per satisfer les pretensions de traspàs dels gunners.

Si e tanca definitivament l'acord, l'Arsenal cobrarà els altres sis milions en els propers anys si el Barça aconsegueix un seguit d'objectius esportius, que passen per l'obtenció d'èxits a la Lliga i a la Champions, i si la presència de Cesc en aquestes victòries és significativa.

Aquest agost el Barça està en condicions de concretar un fitxatge que havia demanat expressament el tècnic Josep Guardiola fa ja algunes temporades. L'estiu passat, durant la celebració del Mundial, fins i tot els seus companys de selecció li van posar una samarreta del Barça perquè el seu fitxatge es preveia imminent.

Cesc, juntament amb Thiago, estan cridats a ser el futur del mig del camp del Barça, ja que Xavi, amb 31 anys, haurà de dosificar-se en els propers exercicis per tal d'allargar la seva carrera esportiva.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 LUIS, Barcelona, 11/08/2011 - 16:23

El Barça no vol xantajistes.

#8 Pere, BCN, 11/08/2011 - 10:24

Amb el que enc costarà el Cesc s'hauria pogut mantenir les seccions que en Sandrusko ha fet fora, per queel barça ja no es Mes que un Club sinó un producte búlgar, podríem haver augmentat per 40 el sou dels esportistes. Es cert que en Cesc es un gran jugador pero pagar això no està gens be

#7 Marc Sabates, Barcelona Catalunya //*//, 11/08/2011 - 09:15

Visca Barça , visca Catalunya lliure ! ! ! !

#6 Joan T., Barcelona, 11/08/2011 - 07:31

De la mateixa manera que a anglaterra es van fer samarretes amb l'inscripció "Bored of the Beckams" aquí n'hauríem de fer amb "Fins els collons de Cesc"

#5 Del Bosque dimisión, mi casa, 10/08/2011 - 23:08

Qué pena de seleccionador tenemos, haciendo arrastrarse a la campeona del mundo partido tras partido. Menudo paquete de entrenador, madre mía. Está ahí por ser amigo de la prensa y de Hierro. Menuda diferencia entre este equipo y el de Don Luis Aragonés. Menuda diferencia.