Publicitat
Esports · 8 de Setembre de 2012. 13:36h.

Acusacions contra Anna Tarrés

La medallista Paola Tirado fins i tot diu que va "tapar positius" de dopatge i que les obligava a "prendre antidepressius"

Acusacions contra Anna Tarrés

Tirados i Mengual, en una imatge d'arxiu

La medallista olímpica Paola Tirados, exmembre de la selecció espanyola de natació sincronitzada i exparella de Gemma Mengual al duet, va carregar en una carta escrita al seu blog personal al darrer mes d'abril contra l'exseleccionadora Anna Tarrés, recentment acomiadada.

Tirados es queixava de l'actitud de Tarrés i va demanar en diverses ocasions a la Federació Espanyola de Natació que actués, però, segons explica a la carta, justificaven mantenir la seleccionadora pels "resultats".

La nedadora acusa l'entrenadora d'haver-li fet bulling i d'"humiliar" les seves companyes i ella mateixa. "Quan la teva entrenadora es nega a parlar o dirigir-te la paraula per donar la teva opinió sobre dinàmiques de conducta que no creus que siguin les adequades dins de l'equip, quan ni tan sols et mira o et corregeix, quan els teus somnis han deixat de tenir una escletxa de possibilitat de complir, què és el que et queda?", comenta.

"Beques no lliurades, diners extraviats, positius d'orina tapats, pagaments del nostre butxaca a entrenadores estrangeres per coreografiar les rutines de les competicions, extorsions a nedadores, humiliacions, incitar a nedadores a prendre antidepressius per venir motivades a l'entrenament ... Realment totes aquestes coses són possibles? Quin és el preu d'una medalla?", afegeix.

Tirados també explica que "es va obrir expedient disciplinari a Anna Tarrés, per un acte més que dolent i dèspota que vaig haver viure en primera persona i que no és més que la major humiliació que pot patir un esportista".

"Després baixar del podi del preolímpic del 2008, de la prova de duos, on jo era reserva, l'Anna em va arrabassar la medalla al·legant que jo no me la mereixia, que no havia fet res per aconseguir-la i que havia de ser per a la seva filla, ja que a ella li feia molta il·lusió... Després de 9 anys nedant la prova de duo, jo no havia fet res per arribar-hi? Però quina mena de persona pot fer això?", assegura.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 Miquel, BCN, 12/09/2012 - 23:56

Al blog de la Tirado es detallen moltes acusacions, esgarrifa que fa fort. El tema de la medalla arrencada per la Tarrés a la Tirado ja es va comentar fa anys. No sembla or tot el que rellueix (o a plata!!). Jo no busacaria interpretacions nacionalistes al tema, pero l'acusació de positius a l'orina

#12 Al Loro, Barcelona World, 10/09/2012 - 18:05

Embolica que fa fort, però que no us enganyin! que no estamos tan mal!

#11 Marc3, Barcelona, 10/09/2012 - 10:55

Hi ha molta gent que es pensa que practicar un esport a nivell de medalla olímpica és com anar al grup d'esplai i que les donen a tots els nens encara que no s'esforcin. És el que té la LOGSE, tots aprovats i als que destaquen se'ls talla el cap.

#10 Almogàver , La Sagrera , 10/09/2012 - 09:37

Apa maques, siau! Acabareu dient que es feia pipí a la piscina.

#9 angel, catalunya no es españa., 09/09/2012 - 12:15

Ja està, Tirados es española i Anna es catalana i li acusa de tot per un possible independència. Un altre cosa, el qui pren antidepressius no arriva animicament a fer els entrenaments i a fer competicions. Jo prenia antidepressius i estava tot el dia mig dormit. Mentidera que la ha Tirado.