Publicitat
Esports · 21 de Gener de 2010. 13:10h.

Acusen el Barça i l'Ajuntament de Viladecans d'"agredir" el delta

En el projecte Barça Parc

Acusen el Barça i l'Ajuntament de Viladecans d'"agredir" el delta

Una imatge de la zona protegida del delta. (Foto: Salvem Oliveretes)

Diversos col·lectius ecologistes han acusat el Barça i l'Ajuntament de Viladecans d'"agredir els espais naturals del delta del Llobregat". SOS Delta del Llobregat, Depana, les Agulles-Ecologistes en Acció i Salvem Oliveretes han presentat "més de 30 al·legacions" al projecte Barça Parc.

"Tot i que el gruix principal de les infraestructures del Barça Parc es situarien sobre àrees excloses de la Xarxa Natura 2000 i del PEIN, creiem que no és l’àmbit adequat, donada la proximitat amb àrees que si que disposen d’un grau de protecció plenament justificat i amb presència d’hàbitats prioritaris. El fet que no estiguin dins del PEIN o la Xarxa Natura 2000 no vol dir que no tinguin un valor ecològic i de connexió", indiquen.

Els grups ecologistes han afegit que "l'entrada en funcionament del Barça Parc suposaria un augment notable de certs impactes ambientals que repercutirien directament sobre el delta del Llobregat i els seus valors naturals, com impacte acústic, augment de la circulació motoritzada, impermeabilització de sòl deltaic, contaminació llumínica i reducció d’hàbitats naturals".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 25/01/2010 - 18:37

Marc Sabatés i Laporta es complau a convidar-vos a la conferència que pronunciarà .
Sota el titol El Barça més que un club
per què representa un Pais
CATALUNYA
L\ acte tindrà lloc el dijou 4 de febrer a les 19.00h , a la plaça de Catalunya BCN

#7 deltanegat, baixllobregat, 25/01/2010 - 16:32

a MarcSabates i Maximrebotat: si no sabeu del que es parla millor que no opineu!! contra l aeroport ja es va lluitar, i molt en el seu moment, pero essent un bé dinterès nacional promogut per lEstat i la Generalitat la llei la tenien a favor. sou topos!!

#6 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 25/01/2010 - 13:37

Mentida ! ho puc confirma .
MARC-SABATES.COM

#5 Ernest Lecuona, Barcelona, 23/01/2010 - 20:43

Furgueu per si en tot el procés hi ha participat algun o alguns encausats pel cas Pretòria

#4 Fran, Llinars, 23/01/2010 - 01:28

La dicotomia mental q tenen els cule$ fa q tinguin la seguent conclussio,bar$a=Cat,x lo q tota Catalunya els hi pertanyes estant x sobre d tot i tots.Requalificacio d Les Corts pel franquisme,ara el Mini orinal,la masia a l´hospitalet,etc...i ara aixo.