Publicitat
Esports · 7 d'Abril de 2011. 12:00h.

Acusen Guardiola de "falta de respecte al barcelonisme"

El periodista Enric Bañeres diu que "es passa tres pobles fent cara de pena"

Acusen Guardiola de "falta de respecte al barcelonisme"

Enric Bañeres, a RAC 1

El periodista Enric Bañeres, en un article a Mundo Deportivo, lamenta que "Pep Guardiola fica moltes vegades el cor dels barcelonistes en un puny perquè es passa tres pobles fent cara de pena i exagerant els perills d'alguns rivals que l'entorn considera fàcils" .

"Guardiola ens sotmet a una altra prova de resistència, en desfullar una darrere l'altra les margarides de la seva continuïtat al Barça", critica. "En unes declaracions difícilment explicables a la RAI, Guardiola acaba d'assegurar que el seu temps al Barça s'està acabant", recorda.

"Sento dir-ho però a mi em sembla una falta de respecte al barcelonisme en general -directiva, socis, penyes, entorn mediàtic... - el fer aquestes manifestacions a l'estranger i provocar incertesa quan barallem per tres títols i encara li queden 15 mesos de contracte signat de mutu acord", denuncia.

"Em sumo a les veus que criden 'Guardiola queda't!', m'uneixo al desig del president Rosell de que el tècnic es jubili al Barça. Però jo afegiria 'queda't ... però content', no com qui carrega amb una obligació enutjosa, que és el que es dedueix d'aquestes declaracions a la RAI i de la cara de fàstic que poses en algunes rodes de premsa", afegeix.

"No ens mereixem aquests ensurts: quan ja ens començàvem a acostumar a que ens doni els ensurts abans de signar l'ampliació de contracte, ara ja ens els dóna fins a poques setmanes després de signar-lo. Massa per al cos", conclou.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 ciutadà fart de tanta cobertura esportiva, Catalunya, 09/04/2011 - 12:57

El que em sembla és que hi ha masa gent i masa temps dedicats a fer comentaris sobre el barça. Massa hores de Catalunya Ràdio, RAC1, TV3, etc destinades a parlar de futbol. Ja no saben què dir, i només els hi queda el recurs de crear polèmiques per tal de generar més xerrameca.

#32 yoya, bcn, 08/04/2011 - 04:21

O sea que según Lluc si no eres socio no puedes opinar... visca la democracia... Aunque no me sorprende viniendo de un comentarista del pelikano... si si era un habitual del pelikano. Ahora ya no hace falta porque ya mandan los "buenos", los "suyos"... Por cierto Lluc ¿Qué opinas de VIAGOGO?

#31 carracuca, barcelona ESPAÑA, 08/04/2011 - 02:25

es muy fuerte que esto lo diga un periodista/holigan culé, miembro por tanto de la caverna mediática catalana. Por cierto, Bañeres, hace mucho tiempo que no te veo por la terraza del "Insbruc" Nápoles/Provença.

#30 Corsecant, Tivissa (Ribera d\'Ebre) Ja tenim radar i càmera!!!, 08/04/2011 - 01:11

En Guardiola se n'anirà aviat.El president Rosell l'ha decebut.En les insinuacions de "doping" ha demostrat MOLTÍSSIMA PUSIL.LANIMITAT,tot hi haver-li promès a Guardiola que ho tiraria endavant amb totes les conseqüències.Rosell,hauries de ser una mica més VALENT!

#29 Bacus, Sort, 07/04/2011 - 20:20

Bañeres plega, s'et veu massa el llautò, a mí tampoc m''agrada el caràcter del Pep però els resultats son els què manen i ara per ara el Barça no te rival, només la caverna mediàtica hispana i mes d'un del Principat com per exemple TV3, tú mateix, etc.