Publicitat
Esports · 20 de Febrer de 2009. 12:21h.

Adéu al somni americà?

La crisi pot deixar el Barça sense franquícia a la MLS

Adéu al somni americà?

Joan Oliver, en la roda de premsa

El FC Barcelona s'està replantejant seguir endavant amb el projecte de tenir un equip a la lliga professional nord-americana de futbol (MLS), segons ha dit el director general corporatiu del club, Joan Oliver. L'executiu blaugrana ha assegurat que "la situació (econòmica als EUA) és una situació molt complicada. Què fem? Avaluar amb molt de compte si el canvi de situació econòmica pot fer que el projecte ara no s'aguanti. Vam dir que tindríem un equip a la MLS si no suposava cap risc financer per al club. A dia d'avui la situació de l'economia americana ens fa ser més prudents i que aquest risc no existeixi".

Oliver ha afegit, a la pregunta de si perilla un Barça a l'MLS, que "nosaltres vam dir de volem entrar a la lliga americana sempre que no suposi un risc financer per al club. i estem en la mateixa posició. Els riscos als EUA són més alts ara que el dia que el vam anunciar. El risc de que no es faci ara és més alt que quan ho vam anunciar".

El màxim executiu del Barça també ha dit que el principal soci blaugrana en aquesta aventura, el bolivià Marcelo Claure, també s'està replantejant la seva participació en aquest projecte. Tanmateix ha assegurat que el Barça es pot retirar d'aquest negoci quan vulgui.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 20/02/2009 - 19:31

COm sempre, el Far$a fent el pena i el ridícul. Gràcies Laporta!!!

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#1 Marcos Zapatos, Perpinyá, 20/02/2009 - 14:25

Una comissió que perdrà altra vegada el bufet Laporta-Arbós.