Publicitat
Esports · 1 de Febrer de 2011. 14:29h.

Advertència del president de la Catdem a Mas

Colomines li recorda que va dir que votaria el 10-A i "seria un error no complir-ho"

Advertència del president de la Catdem a Mas

Colomines, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El director de la Fundació Catalanista i Demòcrata CATDEM Agustí Colomines ha assegurat en declaracions al programa El dia a la COM que espera "que el president Mas vingui el 10 d’abril a votar”. “Jo tinc una urna de Barcelona Decideix a la Fundació CATDEM”, ha ofert.

Després que el president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas hagi reconegut que té un dilema sobre si anar o no a votar en la consulta per la independència de Barcelona, Agustí Colomines, president de CATDEM, fundació vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya, creu que si Mas no anés a votar s’equivocaria.

“Donaria compliment a una cosa que ha dit en veu alta i crec que en aquests moments seria un error no complir-ho. Ell com a persona pensa això, i ha de saber diferenciar el que és el càrrec de la seva actitud com a persona”, ha reblat Agustí Colomines.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 bilal , catalauya , 02/02/2011 - 13:53

Aquet Agusti en veritat considera catalans nomes els seus amics i coneguts.
Ha negat el suport a gent catalana no mes perquè els seus origen son immigrants i volen una Catalunya mes plural i no elitista i arcaica

#4 jajajajaaaaaaa, barcelona, 02/02/2011 - 08:29

la que li va caure a Montilla, que no es independentista per no anar a votar i resulta que el lider ara diu que no va , jajajajaajajjajaaa independnetistes de salo, i de cap de setmana, res mes

#3 ramon, barcelona-c, 02/02/2011 - 00:11

El sr Mas ha de saber que juga amb foc . En el meu entorn no son pocs els que varen dir que si aquesta vegada continuaba amb el mateix discurs que el president Pujol que s'oblidessin d'ells per sempre i que si no tenian a qui votar s'abstindrian encara que fos la fi del catalanisme.

#2 rosa maria, barcelona, 01/02/2011 - 23:56

Un deu per en Colomines; suposo que no deu ser fàcil en la seva responsabilitat però cal recordar-li a l'Artur Mas que el que es diu cal complir-ho.

#1 jk, vic, 01/02/2011 - 16:34

basta ya de paraditas para los 4 gatos independentistas!