Publicitat
Esports · 13 de Maig de 2009. 14:13h.

Agrupacions d'ERC s'apunten a xiular el Rei

La portaveu Anna Simó diu que "dubto que xiulin l'himne" els representants d'Esquerra a Mestalla

La xiulada d'aquesta nit a Mestalla contra el rei Joan Carles I i l'himne espanyol, instada per associacions com Catalunya Acció, Esait o la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, ha rebut el suport d'algunes agrupacions d'Esquerra que han enviat als seus militants l'anunci on es demana aquest boicot. Segons ha pogut saber E-notícies, l'agrupació d'Esquerra de Bigues i Riells és una de les que dóna suport a la iniciativa.

Al Parlament, la portaveu d'Esquerra, Anna Simó, ha indicat que els representats del seu partit a Mestalla no xiularien l'himne. "Els aficionats que facin el que vulguin", ha dit Simó, per afegit tot seguit que "en tot cas els representants del grup parlamentari d'Esquerra que estaran allà dubto que xiulin l'himne. Això és el que l'hi he de dir. A nivell particular que cadascú faci el que convingui. Jo crec que el que toca és que sonin fort els dos himnes que crec que han de sonar, què són el català i el basc, en tot cas, i que els aficionats gaudeixin d'un bon partit de futbol i que guanyi el millor, que jo crec que serà el Barça".

Anar a l'enquesta

L'anunci on es demana el boicot
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 punyetero!!!, Barcelona, 13/05/2009 - 19:32

No he entés mai aquesta mania contra el Rei. Si el més fàcil seria aconseguir una independència a lo "Commonweatlh" com Canadà o Australia. Allà són independents però tenen com a cap d'Estat a la Reina d'Anglaterra.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/05/2009 - 19:24

Son como niños No me importaría si no fuera porque con conductas como ésta o la burrada de Carod cuando se opuso a la olimpiada en Madrid se contribuye a profundizar un abismo que separa más y más a Cat del resto de España
Algunos listos se alegrarán

#4 Pep, bcn, 13/05/2009 - 17:04

us puc assegurar que tots els diputats i carrecs d'ERC xiularan al reí i si si escau el cremaran. I tindrem proves

#3 Senyor, Manresa, 13/05/2009 - 15:57

Veig que ERC fa política seria i d'alts vols...quin ridícul de partit...

#2 ccc, bcn, 13/05/2009 - 15:00

ERC hauria de fer una llei pq el Barça i demés clubs catalans no puguessin competir en competición no estrictament catalanes, així no podrien ser el club q més copes del Rei, abants Generalíssim, han guanyat