Publicitat
Esports · 1 de Juliol de 2012. 14:12h.

"Al PSC ens agrada que Espanya guanyi títols”

Josep Monràs, alcalde de Mollet: "Seria fantàstic que Espanya aconseguís un triplet històric"

"Al PSC ens agrada que Espanya guanyi títols”

Josep Monràs, en una foto d'arxiu

El delegat d'Esports del PSC, Josep Monràs, ha assenyalat que "seria fantàstic que Espanya aconseguís un triplet històric per a l’esport espanyol i català”.

L'alcalde de Mollet de Vallès ha remarcat en un comunicat que "al PSC, a diferència d’altres partits, ens agrada que les seleccions esportives espanyoles guanyin títols”.

Monràs també ha reclamat als jugadors de la Roja que donin el 50% de la prima al Banc d'Aliments. “La prima per defensar els colors d’Espanya hauria de servir per ajudar també a les persones que pitjor ho estan passant en aquesta situació de dura crisi econòmica”, ha assegurat.

El dirigent socialista ha apel·lat a la “consciència de la Federació Espanyola i de cadascun dels jugadors de la selecció”. Cada jugador aconseguirà 300.000 euros si Espanya guanya l'Eurocopa.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#24 Josep Pages Canaleta Cardedeu, Cardedeu, 02/07/2012 - 22:03

Sabeu qui es este Alcalde de Mollet SOCIALISTA i de Esquerres , el ques volia fer una pujada del seu SOU DEL 40% ho MÉS En plena crisis cuan es retalla sous el volia cobrar una fortuna BON POLITIC ESPANYOL

#23 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 02/07/2012 - 21:52

Aixo no es cap noticia , aixo hasta el més tonto ya lo sabia P.S.C.= P.S.O.E.. Jo encara tin que trobar algun Socialista a Catalunya por ti la Contraria al P.S.O.E. HO QUE SIGUI CATALA Els Socialistes tots son Espanyols , P.S.C.Voten contra Catalunya sempre

#22 lluis, mollet, 02/07/2012 - 16:13

Este personaje es el que ha salido en el telenoticies criticando al govern, por los peajes. SI ES DE CAN PSC-ESPAÑA. Por cierto si puedes ves con el Montilla, Zaragoza, Iceta. etc...........

#20 Gerard, Barna, 02/07/2012 - 12:26

Doncs molt bé i què? El que jo destacaria és la demanda que donin el 50% del premi econòmic al Banc d'aliments. Ara que això, que no passarà, no caldria demanar-ho si l'estat fes la seva feina i els exigís pagar impostos com a tothom.

#19 Alan, Barcelona, 02/07/2012 - 08:57

ÚLTIMA HORA: Las farmacias de guardia han agotado sus reversas de laxantes. La generalitat pide ayuda internacional para repartir altas entre algunos ciudadados. Se habilitan las sedes de CIU, ERC, ICV y PSC para repartirlos. En casos graves se aplicará via intravenosa.

#19.1 Gerard, Barna, 02/07/2012 - 12:29

Ara per ara, l'únic que han denunciat els farmacèutics és la impossiblitat d'aplicar el copagament aprovat pel govern central mentre vosaltres estaveu despistats bramant el vostre orgull "nacional". No vagis a la seu del PP pq no et donaran pas cap solució.