Publicitat
Esports · 2 d'Agost de 2012. 17:56h.

Albiol ho aprofita

L'Ajuntament de Badalona prepara una recepció i fins i tot autocars gratuïts per a rebre Mireia Belmonte

Albiol ho aprofita

Albiol i Belmonte, en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Badalona ha preparat una recepció oficial  el proper dilluns per a retre homenatge a Mireia Belmonte, la nedadora badalonina que ha aconseguit la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres.

El consistori fins i tot posa dos autocars gratuïts "a disposició de tots els badalonins i badalonines, aficionats i aficionades a l’esport de la natació per poder anar a rebre aquest diumenge, 5 d’agost, a la nedadora" a l'aeroport.

Els autocars sortiran del barri de la Salut, el barri de Mireia Belmonte, i un altre del centre de la ciutat, diumenge a les 21 hores. A partir d’aquest dijous també oneja a la plaça de la Vila la bandera olímpica en honor a l'esportista i es penjarà una pancarta al balcó de l’Ajuntament de 7 per 1 metres amb el text "Felicitats campiona! Mireia i Badalona són de plata".
 
D’altra banda dilluns, 6 d’agost, a les 18.30 hores, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, rebran a l’Ajuntament de la ciutat la campiona olímpica.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 baitolo, Badalona, 03/08/2012 - 13:30

Vagi per endavant la meva enhorabona a Mireia Belmonte. Espero que a més d'excel.lent nedadora sigui prou intel.ligent per a no deixar-se manipular pel populista Garcia Albiol, que aprofitarà l'esdeveniment per a la seva promoció personal i per a la seva estratègia de desnaturalitzar Badalona, conve

#8 Jordi, Teià, 03/08/2012 - 09:59

Que en època de retallades de serveis, l'amic Albiol es gasti els diners posant "autocars gratuïts" per anar a rebre un esportista, evidencia la voluntat del "Pan y Circo" d'aquesta gent del PP. Tothom ben aborregat!

#7 Hondurenyo, Hondures (independitzada d'espanya), 03/08/2012 - 04:00

Pobres badalonins. Si posar pantalles gegants per veure espanya va fer reduir la despesa en serveis socials ara això suposarà un dispendi tan brutal que se suprimiran els serveis socials. Politica PP (partido del paro). Ja us esta bé per votar això.

#7.1 Fran, Llinars, 03/08/2012 - 13:48

Quina barra que tens xato. Com si l´independentisme ens estiguès sortint gratis als demès. On eres fins fa un any amb el tristpartit?.

#6 Xipolleig, Barcelona, 02/08/2012 - 20:25

Com diria en Pla, " i això qui ho paga" ?.Ho pagarà l'oportunista i patriota Albiol de la seva butxaca ?, estima tant Espanya i les seves medalles que ho pagarà de la seva butxaca ?.
Permeteu-me que rigui .

#5 Demètriu, Baetulo, 02/08/2012 - 20:25

Farà la Mireia campanya gratuïta per un alcalde votat pel 17% del cens?

I si algú no hi està d'acord, cop de puny?