Publicitat
Esports · 15 de Juliol de 2014. 12:31h.

Alfonso Ussía insinua que Messi es dopa

L'escriptor diu "nandrolono" al jugador del Barça

Alfonso Ussía insinua que Messi es dopa

Messi, amb la selecció argentina durant el Mundial

L'escriptor Alfonso Ussía, en el seu article de contraportada a La Razón, afirma que "d'haver vist Rubén Darío el partit de la final del Mundial d'Argentina, hagués escrit una nova versió del seu Sonatina". "'Nandrolono està trist, què deu tenir Nandrolono? / Ha perdut el seu ritme, ha perdut el seu to / encara que li hagin modelat un preciós tupè'", escriu.


"Els membres dels jurats de la FIFA són, amb tota seguretat, parents dels que concedeixen el Nobel de la Pau a Oslo. Per a mi, que beuen en excés abans de la votació. Messi ha jugat molt malament un Mundial bastant dolent. I al final, a part d'una errada clamorosa, una passada i alguna carrereta en el primer temps, va ser una ombra esvaïda un caminador confús i un zero a l'esquerra ", indica.

"Però és Messi. D'haver estat Messi un esportista de veritat, li hauria lliurat allà mateix el trofeu al seu company Mascherano o a qualsevol dels seus adversaris alemanys. Però no. Va recollir el trofeu amb expressió de fàstic i empipament, i se'l va endur a casa seva", sosté.

"L'únic nou que va aportar al futbol en el partit culminant del Mundial va ser el seu nou tupè. Tampoc tan nou, perquè era el que lluïa i pentinava Sacha Distel en la dècada dels seixanta del passat segle, sense oblidar Paul Anka", afegeix.

"A aquest noi li succeeix alguna cosa més greu que la seva peculiar interpretació de la malenconia. Per a mi, que ja no té edat per seguir justificant les dosis d'hormones per al creixement i tant ell com els seus metges han estat advertits que el creixement ha arribat al seu límit i ni una hormona més", assenyala.

"Messi té un gran problema. Anímic i físic. Aquests vòmits no poden reduir-se a un diagnòstic aficionat:-Són els nervis-. no; que es miri, que s'entreni i que torni a córrer com ho feia fa dos anys. Al Futbol Club Barcelona, els dirigents, socis i exaltats partidaris haurien de ser els més preocupats i avergonyits en aquests moments. A mi, particularment, el que li passi -que li passa- a Messi, tant me fa", conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#16 Ernesto, Alicante, 08/09/2014 - 14:09

Ussía es un fascista al que el caso le viene de familia. Es un provocador y maleducado, además de mal escritor de pocas ventas. Su odio de nacionalmadridista desacredita su artículo ofensivo y descalificante. Además, llama a los partidarios del Barça exaltados... Lamentable y denunciable!

#16.1 juancho, madrid, 10/11/2017 - 04:42

sos un patetico y completo maricon comemierda jajajajajajja

#16.2 elver, oslo, 10/11/2017 - 04:45

Ernesto sois una pobre plasta de mierda ajajajajajajajajajajaja fanboy jajajajajajajaja

#15 Bilis, Fuerteventura, 16/07/2014 - 01:03

Lionel finalizó el tratamiento con hormonas de crecimiento hace alrededor de 13 años. Exactamente, lo consumió por última vez seis meses después de haber llegado al Barcelona. Y el tratamiento con growth hormone nunca deja un efecto residual. La gente debe saberlo.

#14 Pere, Oliva, 16/07/2014 - 00:23

Es el que té la farlopa, que si no està ben tallada, t'agafen ois. Per aixó el cara guapa d'Usia parla tan mal, éll aixó ho sap bé aixó del doping, sempre va passat de ralla

#13 Pep de Manresa, Manresa, 15/07/2014 - 20:39

!Que fort lo dels fatxes!................

#12 quim, girona, 15/07/2014 - 19:34

Diu que tal lhi fa el que lhi passi a Messi jjjjjjj despres del 2 - 6 no sel poden treure del cap , ziga zaga 1 , ziga zaga 2 zsga zaga 3 ...jjjjjj