Publicitat
Esports · 6 de Febrer de 2010. 17:56h.

Alguns 'boixos nois' eren matons per encàrrec

Cobraven de propietaris d'immobles per desallotjar 'okupes'

Alguns 'boixos nois' eren matons per encàrrec

Registre al carrer Jaume I num 27 de Castelldefels en l'operació contra els 'boixos nois' (foto: ACN / Mar Martí)

Alguns dels boixos nois, membres de la branca Casuals, detinguts aquest dimecres pels Mossos d’Esquadra per extorsió, narcotràfic o agressions també desallotjaven amb pallisses cases d'okupes per encàrrec dels propietaris dels immobles.

Segons han explicat a l'ACN fonts properes al cas, aquests membres de la facció més violenta dels boixos nois cobraven per atemorir els okupes i fer-los fora d'alguna de les cases que havien ocupat a Barcelona, sempre cobrant dels propietaris, que volien estalviar-se així el llarg procés legal i judicial requerit per fer un desallotjament.

No obstant això, als Mossos d'Esquadra no els consta cap denúncia per un cas com aquest, però admeten que és poc probable que un okupa denunciï una agressió d'algú que l'ha fet fora d'un edifici ocupat il·legalment.

Fonts del col·lectiu okupa han explicat a l'ACN que des de feia un temps sospitaven que almenys dos d'aquests desallotjaments violents, al carrer Benavent de Les Corts, molt a prop del Camp Nou, i a la carretera de Sants, havien estat obra d'aquest grup violent dels boixos nois. De fet, segons les mateixes fonts, en aquelles ocasions agents dels Mossos d'Esquadra van arribar a identificar els Casuals, però no els van detenir.

Quan els okupes van veure dimecres la cara d'algun dels detinguts pels Mossos, els van reconèixer com els homes que els havien expulsat violentament dels immobles de Les Corts i Sants.

Segons ells, en aquells dos casos van arribar una quinzena de Casuals, tots vestits iguals i armats amb bats de beisbol i porres extensibles. Tres o quatre capatassos d'entre 30 i 40 anys dirigien a la resta, que en tenien poc més de 20, per actuar de forma molt ràpida, violenta i organitzada.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep, Vic, 10/02/2010 - 05:46

@Jo em rento la cara (amb sabo)

De la persona que parles no va morir en una baralla sinó d'un infart de cor.

#7 Jo em rento la cara, amb sabo, 08/02/2010 - 16:21

l herencia que deixen els boixos a l orinal es el minut de silenci abans d un partit de lliga que es va fer per un soci dle club amb antecedents penals, mort en una baralla i destacat lider skin en el moment de la seva defuncio. Que n aprenguin

#6 Toni, Barcelona, 07/02/2010 - 23:00

Com el Bar$a segons els intel.lectuals del catalanisme, és el braç armat de Catalunya, els Boixos Nois son els cadells feixistes de tal exèrcit. De què us sorpreneu ara? No és massa tard?

#5 català de l'empordà, BCN, 07/02/2010 - 12:35

Ay carai..pobrets okupes..tasten de la seva medicina..q n'aprenguin..podrits uns i podrits els altres..q corrin a la policia pq els ajudin, q denunciin..a no q això va en contar de la seva filosofia..

#4 josepxicot, barcelona, 07/02/2010 - 11:54

Es clar això passa,per que no funciona
la justícia y les víctimes van cap a soluci
ons drástiques.Quan la llei no va,algú l´ha
de fer funcionar,hem posso dins la pell
dels propietaris,com aquests del Raval,que
no poden pagar per recuperar el pis.