Publicitat
Esports · 19 de Gener de 2009. 12:22h.

Alonso es vesteix amb la bandera espanyola

La nova granota del pilot, amb els colors de la 'rojigualda'

Alonso es vesteix amb la bandera espanyola

Briatore, amb Alonso i Piquet, a la presentació del R29 a Portugal. (Foto: formula1.com)

L'escuderia Renault ha presentat a Portugal el nou R29. Pel que fa a l'estètica del cotxe, el color vermell ha guanyat protagonisme en el bòlid amb el qual Alonso intentarà guanyar el seu tercer títol mundial. Aquest color, conjuntament amb el groc i el taronja de la marca i dels patrocinadors de l'equip, evoca en algunes parts del monoplaça la bandera espanyola. Aquesta, la bandera espanyola, és clarament visible a la granota dels pilots, Fernando Alonso i Nelson Piquet júnior. Des de sota de l'aixella fins als peus, la granota dels pilots llueix els colors de la bandera espanyola.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 amoscaciques, girona, 22/01/2009 - 23:21

A Toledo, no fa falta repetir q és Espanya pq allà no hi ha independentistes dements.
Aquí, com q si q n´hi ha...doncs us hem d´alliçonar. Vinga, repetim junts...CATALUNYA ÉS ESPANYA. mOOOOOOLT BÉ!!!

#22 JPC, Barcelona, 19/01/2009 - 21:38

Aquests espanyols no-nacionalistes són patètics. Esteu malalts d'obsessió d'ensenyar la vostra agressiva bandera. Teniu dubtes de la força de la vostra nació, oi? Si no, no s'entèn tanta fal·lera.

#21 Josep, Barcelona, 19/01/2009 - 20:28

Si fos 100% cert que Catalunya és Epanya no faria falta estar-ho repetint a cada mment i amb la mala llet que gateu els feixistes antidemòcrates. Oi que no cal dir cent vegades cada dia que Toledo és Espanya? I doncs, ¿per què tanta insistència?

#20 Josep, Barcelona, 19/01/2009 - 20:26

A més, qui perd crèdit internacional és Espanya i no pas Catalunya. Al món civilitzat tothom sap perfectament que un català té 3 vegades més crdibilitat que qualsevol altre espanyol (salvant els bascos, és clar). Això és una realitat constatable.

#19 Josep, Barcelona, 19/01/2009 - 20:24

Ferna, qui no s´entera de res ets tu, perquè ni tan sols saps que aquest és un mitjà català i no pas castellà. Parla la llengua de la terra, collons! A més, Catalunya no és Espanya. Una part és de França i un altra independent (Andorra). Ignorant.