Publicitat
Esports · 18 de Setembre de 2013. 11:51h.

"Amb Espanya no hi tornaràs"

Li diuen "gossa", "porca" o "retardada" a Ona Carbonell per preferir Catalunya

"Amb Espanya no hi tornaràs"

Ona Carbonell

L'esportista Ona Carbonell ha rebut tota mena d'insults al seu compte de twitter per declarar que, en cas d'haver de triar, preferiria competir amb Catalunya que amb Espanya. A la nedadora sincronitzada, entre altres coses, l'anomenen "gossa", "filla de puta" o "retardada".

"Que hipòcrita és Ona Carbonell! Si repudies Espanya, per què defenses seus colors? Per diners, oblida els seus ideals... Vergonya"; "Les beques espanyoles molen, oi? Si penses com dius hauries de tenir decència i no tornar a representar Espanya"; "bé Ona Carbonell, has triat. Espera asseguda a que Catalunya tingui selecció, perquè amb Espanya no hi tornaràs. A cascar-la", són alguns dels missatges.

"La truja d'Ona Carbonell, diu que prefereix representar Catalunya… Però per anar de gorra al de Madrid2020 sí que era espanyola, no et fot", critica un altre. Finalment es demana la seva expulsió de la selecció, atès que "la RFEN no ha de consentir que faltin el respecte a Espanya".

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#42 Paco, Huelva, 19/09/2013 - 18:47

¿Por qué esa manía de meternos a todos en el mismo saco? A mi ni se me ocurre atribuir a toda Cataluña las mongoladas del fanático de turno.

#41 JoanMarti, Abrera, 19/09/2013 - 14:44

Ona, milions de persones estem al teu costat, has estat molt valenta i aixo sempre ho recordarem, no et deixis influir per aquesta colla de salvatges, son animals, no persones

#40 Albert, BCN, 19/09/2013 - 13:22

1. En cap cas ha dit que repudia Espanya
2. Beques? però si ens donen el 5% de les beques, Madrid un 58%...
3. Si creieu que l'han d'expulsar, millor que ho feu... seguireu demostrant com sou!!

Cap agressió sense resposta!!

#39 Isaac, Barcelona, 19/09/2013 - 11:11

Otra muestra más de la marca españa
This is spain:un país de barriobajeros!!!

#38 Smart, BCN, 18/09/2013 - 23:28

Una clara mostra de la "llibertat d'expressió" existent a aquesta nació inventada anomenada España. No tenen esperit democratic, no hi ha llibertat de pertenença, no deixen llibertat d'expressió, i a sobre insulten. Espanya es patetica es miri per on es miri.