Publicitat
Esports · 7 de Setembre de 2012. 17:37h.

Anna Tarrés: "La Gemma Mengual encara no m'ha trucat"

L'exseleccionadora de sincronitzada admet que la seva relació amb el president federatiu "no era idíl·lica"

Anna Tarrés: "La Gemma Mengual encara no m'ha trucat"

Mengual i Tarrés, en una foto d'arxiu. (Foto: rfen.es)

L'exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Anna Tarrés, ha admès que "en aquests moments no, Gemma Mengual encara no m'ha trucat", durant una entrevista a RAC1. En canvi, "acabo de rebre una trucada d'Iñaki Urdangarin, que em dóna el seu suport".

La tècnica catalana ha assenyalat que "no sé si algú m'ha pogut fer el llit". També ha reblat que "no tenia una relació idíl·lica amb el president de la federació".

En aquest sentit, Tarrés ha assenyalat que la trucada de Fernando Carpena "va durar dos minuts. 'Te llamo para comunicarte que no vamos a renovarte'. Estàvem esmorzant", ha assegurat.

"El primer a qui vaig trucar va ser el meu marit i, després, a la Beth Fernández, la meva mà dreta". L'exseleccionadora ha indicat que "L'Andrea [Fuentes] també estava a la piscina i la gran sorpresa és que el president trucà l'Andrea i li digué que em destituïen. La situació va ser un tant esperpèntica", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 AMA, BARCELONA, 11/09/2012 - 00:20

Será millor que la FEN no digui els motius de la seva no renovació. No poden fer-ho. La roba bruta es renta a casa. Fa molt temps que aquesta "persona" tenía que haber sortit de la sincro. Si tothom que ha estat perjudicat per ella parlés, no acabariem mai.

#8 Anna la Mengual t'ha fet el llit, Barcelona, 10/09/2012 - 11:32

Anna, la "dents mengual" s'ha retirat de la competició pero es una arpia... t'ha fet el llit i es quedarà el teu lloc...temps al temps.

#8.1 AMA, Barcelona, 11/09/2012 - 00:16

Un respecte a la millor nedadora de tots els temps. Menys insultar i s,i el temps treurá o donará raons. I tant

#7 nadia, Barcelona, 10/09/2012 - 10:47

Dona, que et truqui l'Undargarín no sembla gaire afalagador, tal com està la seva situació personal.

#6 ANNA JUNYENT I VIRES, BCN, 08/09/2012 - 18:28

I DE QUE T'HA ESTRANYA ? SI SEGONS LES NOIES ETS UNA ENTRENADORA PENOSSA I QUE TOT HO PORTEN LES TEVES AJUDANTS I LA GEMMA MENGUAL? FANTASMA TARRES QUE ETS UNA FANTASMA I COM ESTIC DE CONTENTA QUE JA NO ESTIGUIS.
GEMMA NO LA TRUQUIS NO S'HO MEREIX.

#5 David, Barcelona, 08/09/2012 - 17:51

Declaraciones recientes de su asistenta en Londres: "Buscamos la meta al precio que sea. Los perros son como los dueños, así que si Anna y yo no nos desmelenamos aquí no lo hace nadie". (as(punto)com 10/8/2012/08). Me pregunto qué significa "al precio que sea" y quiénes son los "perros" y sus "due