Publicitat
Esports · 14 d'Octubre de 2009. 14:01h.

Antoni Puigverd alerta sobre el "caudillo" Laporta

El periodista el titlla de "salvapàtries" i diu que "la majoria de catalans vol guanyar amics" a Espanya

Antoni Puigverd alerta sobre el "caudillo" Laporta

Antoni Puigverd critica Laporta

El columnista de La Vanguardia, Antoni Puigverd, va publicar un article a l'esmentat diari on titlla el president del FC Barcelona, Joan Laporta, de "salvapàtries", "liant", "aprenent de bruixot", "superb" i el compara amb un "'caudillo' extravagant". "Si des de l'època barroca, a Espanya estan de moda els bergants, a Catalunya sempre van abundar els cap de colla liants", escrivia Puigverd.

"Allà és Joan Laporta, llançant llamps i trons per telèfon contra el president d'Extremadura, barcelonista de pro que va tenir l'atreviment d'escriure un article crític. Cert: és la paraula d'un contra la d'un altre. Però Laporta ha donat ja bastants mostres del seu aspre caràcter: barallant-se amb els seus companys de junta, descontrolant-se en els mítings i a l'aeroport, esbroncant periodistes o, assegut a la tribuna, perdent el sentit de la representació institucional", recorda.

"Aquests antecedents semblen donar la raó a Fernández Vara, polític d'opinions discutibles, però de maneres franciscanes. Laporta farà el que vulgui amb el seu futur. Si, esclau del seu caràcter, vol llançar per la borda el prestigi acumulat amb els èxits futbolístics de la seva presidència, que ho faci. Però és que, ensuperbit i tremendista, està fent malbé una cosa que no li pertany: la simpatia que el joc dels pupils de Guardiola desperta en els aficionats de tot Espanya", considera.

"Pot ser que, en vistes del seu futur polític, tenir enemics a Espanya sigui una inversió. Però la majoria dels catalans i barcelonistes prefereix guanyar amics, no baralles. No són pocs els motius d'objectiva disputa entre Catalunya i Espanya: no necessitem que un aprenent de bruixot llanci estúpidament gasolina en aquest perillós foc".

"Ofèn descobrir aquests bergants i cacics que, sota el mantell d'emotives banderes, buidaven l'erari. Però atenció, la història recorda que, aprofitant el fracàs de la política convencional, els cabdills més extravagants, veus del simplisme, aconsegueixen gran audiència en temps de crisi. Al lloro, doncs, que darrere dels corruptes arriben els salvapàtries! " sentència.

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#80 eyrikur, Tortella, 11/01/2010 - 19:00

Sr. Puigverd sigui coherent, faci com el sr. Boadella, vagi amb els seus amics, aquells que només seràn amics seus si es deixa insultar! Quin paperot que us toca fer, valguem Deu! però, clar, l'heu triat vosaltres!

#79 eyrikur, Tortella, 11/01/2010 - 17:39

El dia que li vaig sentir dir que tenia respecte per aquest ocell, en Savater, vaig comprendre que hi ha una cosa que vostè desconeix, la vergonya. Com era d'esperar, vostè dona mes credibilitat al president de Extremadura que al del Barça, es lògic!

#78 Francesc Macià, ciutat comtal, 15/10/2009 - 22:01

Home Puigverd sociata... però si una persona amb criteri i que parla amb seny. No més talicatalans si us plau, foteu el camp talibans que li feu molt de mal a Catalunya

#77 Josep, Barcelona, 15/10/2009 - 12:48

Puigverd, Foix, Franco,...tots a sou del PSC per a fer front al soberanisme. No sou periodistes ni opinadors, sou propagandistes de tertúlia. Per quan uns tertulians a tv3 de caire nacionalista, eh Cuni? Esteu espantats pq aixo ja no ho podeu parar oi?

#76 Soci del Barça, Barcelona, 15/10/2009 - 12:48

Miriam: potser a tu et tracten be, per que vas d'espanyola unionista en Joan Laporta va de català independentista. I no injuries de poc democrata al Jan, que ha reduit els mandats a 8 anys, ha expulsat als violents i ha respectat la decisió dels socis.