Publicitat
Esports · 29 de Novembre de 2008. 21:44h.

Aquest Madrid és una ruïna

Els de Schuster perden a Getafe (3-1)

Aquest Madrid és una ruïna

Guti i Raúl, amb gests d'impotència durant el partit

El Reial Madrid no solament continua sense jugar bé al futbol, sinó que cada vegada juga pitjor. El partit que va perdre aquest dissabte a Getafe (3-1) va ser una demostració d'impotència i incapacitat futbolístiques, que ni tan sols no van poder solucionar els ajuts de l'àrbitre, un Pérez Burrull que es va convertir en el jugador número dotze dels madridistes i va deixar sense assenyalar en la primera part dos penaltys que hagués xiulat un nen.

El Getafe, que no és el Manchester United ni el Milan dels bons temps, va confirmar la impressió que va donar en Barcelona d'un equip petit però ben organitzat, conscient de les seves limitacions i que es defensa amb ordre, llançant contraatacs perillosos. Sobretot per a una defensa de mantega, com la madridista. Ni tan sols Casillas no és el que era.

Amb aquesta armes, el Getafe va tenir suficient per guanyar a un Reial Madrid que continua sense saber a què juga. A més, les lesions s'han convertit en una autèntica plaga, que és un reflex de la depressió que viu el club. Sneijder -una altra vegada- i Torres, van haver de deixar el terreny de joc lesionats.

Mai no es pot dir l'última paraula amb el Reial Madrid, i el Barça ho sap perfectament per haver sofert directament l'experiència de la capacitat dels blancs per remuntar. Però, tal com estan les coses, tot indica que al Madrid li serà molt difícil redreçar el rumb.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 BRONCO, L´Hospitalet, 02/12/2008 - 15:10

Jo no em fio del Madrid fins que matematicament no estigui descartat. Per altre banda cada cop tinc mes proper el somny de la meva vida, que es tornar a veure al Filial del Madrid (L´Espanyol) a segona i podré anar a Cornella a veure al Girona i Nastic.

#5 jijijijijiji, jujujujujuju, 30/11/2008 - 16:41

jordi anticulè es clar tothom dient fins i tot al Canal sur Del Nido i el seu entrenador dient que el Barça els hi podi haber fotut un carro surt tú amb el rotllo del penal?!? preocupat d´avui que si perdeu baixeu a 2ª picat, aixó si, amb un camp nou

#4 cat, cat, 30/11/2008 - 13:21

Té raó l'anticulé (suposo espanyolista). L'arbitratge de Sevilla va ser escandalós: El Sevilla fotent canya tot el partit i tres tarjetes grogues pel Barça. Per cert, agafeu-vos-ho bé que aquest any patireu.

#3 Meliq Salau, Reus, 30/11/2008 - 11:05

No s'adiu pas amb un mitjà català aquesta irrellevància sobre un club foraster
Sí que seria interessant notícies de clubs importants de la Unió: Bayern, Manchester, Milan, Liverpool, Ajax, Chelsea...
Deixem el RM per a la premsa rosa i groga espanyola

#2 dani, reus, 30/11/2008 - 10:58

Aquestgs del Madrid son autentics patriotes, en temps de crisi, perden el partir amb el Getafe, per estalviar. Aixi el Sr. Calderón s'estalvia la prima de 120.000€ per cap.