Publicitat
Esports · 11 de Setembre de 2008. 12:24h.

"Ara l'únic que saben és cantar l'himne de l'altre club"

L'Espanyol es planteja la seva continuïtat a la Copa Catalunya

Joan Collet ha estat el representant de l'Espanyol encarregat de fer un repàs als temes d'actualitat. El conseller ha dit, al voltant dels crits contraris que ha rebut el seu club durant l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, que en aquesta oportunitat la recepció no ha estat tan hostil com en anys precedents. "Els primers anys que veníem aquí els germans grans d'aquesta gent ens cridaven consignes polítiques i tot això. Ara se'ls hi han acabat els arguments i ara l'únic que saben és cantar l'himne de l'altre club. Més que indignar jo quan ho sento em fa molta gràcia", ha dit Collet.

Sobre la polèmica al voltant de la Copa Catalunya, Collet ha deixat entreveure que l'Espanyol podria deixar de participar si el torneig es fa a la mida del Barça. "Els que allà cridaven (a Sant Carles de la Ràpita) ni portaven els colors de la meva samarreta, ni cridaven al meu entrenador ni cridaven al meu president. A mi em que preocupa és si el mateix que van fer ells ho haguéssim fet nosaltres. Això sí que em preocupa d'aquí Catalunya. Fa tres o quatre anys el Clemente va portar reserves, no va portar el B, i tot van ser agravants; ara semblen atenuants. La diferència està en quan ho fan uns o ho fan uns altres".

El conseller de l'àrea d'expansió de l'Espanyol ha afegit que "estem una mica molestos amb la Federació (FCF) perquè nosaltres se'ns va dir de tot fa tres o quatre anys i ara sembla que els hi buscarem un camp natural que els hi agradi i probablement a un lloc on no s'hi hagin de desplaçar. Aquestes diferències ens haurien de fer plantejar a nosaltres si participem i en quines condicions hi participem. Jo vaig quedar bastant sorprès amb les declaracions que vaig sentir ahir (del president de la Catalana). La majoria de clubs modestos de Catalunya tenen camp de gespa artificial i llavors no sé on haurem d'anar a jugar. Però si la preocupació és servir només els interessos d'un club potser nosaltres ens hauríem de plantejar què fem aquí".

L'Espanyol, a la Diada
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Emerson, BCN, 15/09/2008 - 17:00

Collet portanveu vitalici del Club!!!

#8 Martí, Granollers, 13/09/2008 - 14:22

sempre plorant aquests periquitos, aneu a que us moqui la iaia Collet i cia.

#7 Koala RCDE, Barcelona, 12/09/2008 - 00:16

Tant de bó els clubs catalans despertessin i anessim en contra de qui no deixa créixer a la resta. Pero es massa demanar. Visca l'Espanyol!

#6 català emprenyat, Barcelona, 11/09/2008 - 16:20

Gràcies RCD Espanyol per permetre'm veure més enyà i no caure en el Messianisme salvador de la Pàtria i escloent instaurada en aquest malatis NacionalBarcelonisme governant.
Visca Catalunya i força Espanyol.

#5 català emprenyat, Barcelona, 11/09/2008 - 16:18

Catalunya te potencial econòmic i social per tenir tres i quatre equips a la primera divisió espanyola de futbol i només es deixa creixer a un, el Bar$a, megafinanciat per La