Publicitat
Esports · 16 de Juliol de 2021. 08:48h.

Aragó es fa enrere amb els Jocs d'Hivern

El president aragonès acusa el Govern de "deslleial"

Aragó es fa enrere amb els Jocs d'Hivern

Javier Lambán, president d'Aragó, en una imatge d'arxiu

Aragó ha decidit fer un pas enrere en la candidatura pels Jocs Olímpics d'Hivern 2030. El president aragonès, Javier Lambán, ha acusat el govern català de "deslleial" després que la carta enviada per Pere Aragonès al COE exclogués a Aragó de la candidatura, segons explica Heraldo.

Aquesta setmana tant Lambán com Aragonès van iniciar contactes formals amb el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco Bravo, per demanar el suport de l'entitat a la seva candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030. Aragó i Catalunya haurien pactat aquest projecte a partir de la "igualtat absoluta".

En el seu escrit el president aragonès, Javier Lambán, va al·ludir a la celebració dels Jocs Olímpics d'Hivern a "Catalunya i Aragó". Aragonès hauria ignorat el pacte entre ambdós governs i en la seva carta es va referir a la candidatura de "Pirineus-Barcelona". L'escrit del president català ha molestat a la comunitat aragonesa fins al punt d'assegurar que només reprendrà el projecte sobre la base pactada "d'igualtat absoluta".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 jose, Castellar del Vallés, 17/07/2021 - 18:58

Lambán,te tienen atado de pies y manos "y lo sabes" Vd.como ningún barón quieren perder sus privilegios.Otro "cageta"más Ni principios,ni criterio ni digniddad.Que triste perder tantos valores ;claro "existen prioridades".

#22 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/07/2021 - 22:56

El señor Lambán no está para montar otra Corona de Aragón. No quiere tratos con ellos . Que se la metan por el culo.

#21 Mis posaderas , Masias , 16/07/2021 - 17:18

Pues la solución es bien sencilla

Se pone un contador en el embalse de Monzon y se les cobra aguas abajo a un euro el litro ( precio de lealtad de amigo )

#20 Ben fet, Barcelona, 16/07/2021 - 17:05

Amb els indepes, si no en vols sortir amb el cul ben cagat, és millor no tenir-hi tractes

#19 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/07/2021 - 16:22

Que no, Lambán, que no es deslealtad, que es concordia. Ya verás, preguntaselo a tu amo Pedro.