Esports · 17 de Novembre de 2022. 15:20h.

Aragonès descarta la independència

S'alinea amb València i Múrcia per reivindicar el Corredor Mediterrani

Aragonès descarta la independència

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit a un acte per a reivindicar el Corredor Mediterrani que l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) organitzat a Barcelona. Aragonès ha defensat que el Corredor és una obra essencial per a "la competitivitat i el desenvolupament de Catalunya, dels territoris banyats pel Mediterrani i de tots els altres territoris" d'Espanya.

També ha destacat la importància de derivar el transport de mercaderia al ferrocarril i treure'l de les carreteres per a continuar incidint en el "necessari canvi de mobilitat". "Anem tard, fa molt temps que hauria d'estar en marxa i cada any que no tenim el Corredor complet és un any que perdem de major competitivitat i un any que perdem en la lluita contra el canvi climàtic", ha afegit davant 1.500 empresaris.

A més del president de la Generalitat, la trobada ha reunit el de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, i al de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, a més d'una delegació del govern d'Andalusia, en representació del seu president Juan Manuel Moreno Bonilla.

Abans de començar el 'VI acte empresarial pel Corredor Mediterrani' al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), el seu president Vicente Boluda ha exigit més celeritat en les obres i els trams que falten.

Entre els empresaris hi han estat presents el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, al president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, als germans Juan i Fernando Roig, president de la cadena de distribució Mercadona i de la ceràmica Pamesa.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 bejota, bcn, 22/11/2022 - 12:46

N.B.XIMO ,NO TE ARRIMES TANTO AL SEPARATISMO CAT. PORQUE LA NISSAN (ENTRE OTROS) SE MARCHÓ SIN DECIR NI ADIOS.

#17 bejota, bcn, 19/11/2022 - 11:13

VOTOS SEPARATISTAS PERDIDOS DEL 2017 AL 2021 :-643.46El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, EN EL 14-F 2021..Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA."NO COMMENTS!

#16 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 18/11/2022 - 12:11

de nacimiento que estos falsos socialdemocrátas indepes venden, hace que según mi entender sea más grave.
Con connivencia con el sector educativo, para que no piensen, no sean críticos, no se organicen así el que ostente el poder pueda hacer y deshacer.
Son como o sin como animalillos en cautividad, manejables y maneables.
Así nos vas e irá

#15 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 18/11/2022 - 12:10

y carretas, fefa con virus o sin ellos, es decir, la sarten la tiene por el mango el empresariado, por más que os venden y COMPRÉIS que con la independència sereu lliures, treballaran els altres i que no té feina el gat pentina.
Oh, es que sucedería lo mismo con PP y VOX. Si, ciertamente pero la patina de superioridad de raza, clasista, de origen

#14 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 18/11/2022 - 12:08

que juega a favor del empleador. También su somos mantenidas o sois mantenidos.
Es decir, seguiremos madrugando quien tenga a bien de trabajar, aguantaremos ilegalidades previstas en las normativas, por su coste o bien por saltarse leyes si se piden referencias en caso de ser legal solicitarlas y obligadas a facilitarlas, tragando carros y