Publicitat
Esports · 17 de Desembre de 2015. 08:40h.

Arxivada la denúncia contra el president de la Federació Catalana de Futbol Sala

Ell fill de l'antic tresorer el va denunciar per un presumpte delicte d'apropiació indeguda

Arxivada la denúncia contra el president de la Federació Catalana de Futbol Sala

Jordi Eduardo-Aubeso

El jutjat d'instrucció número 2 de Barcelona ha arxivat la denúncia contra el president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Jordi Eduardo-Aubeso, a qui se li atribuïa un presumpte delicte d'apropiació indeguda, segos informa l’Ara.

A Eduardo-Aubeso se li imputava una despesa injustificada de 45.384 euros, i la jutge Eugenia Canal ha decretat el sobreseïment provisional i l'arxivament de la causa, després de la denúncia presentada per Àlex Astorgas, fill de l'antic tresorer de la Federació. En la seva declaració, el president de la Federació va demostrar, segons l'escrit de la jutge, que no s'havia apropiat d'aquests diners.

Entre aquests 45.384 euros, se li atribuïen pagaments injustificats a través d'una targeta de crèdit associada a la Federació per valor de 17.430 euros i dues transferències bancàries des del compte de la Federació per valor de gairebé 10.000 euros. També se l'acusava de canviar els ingressos arbitrals, amb una diferència de 7.416 euros negatius i el cobrament de dos xecs per valor de 6.500 euros, entre altres.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat