Publicitat
Esports · 18 de Març de 2009. 13:47h.

Autòpsia al nuñisme

El periodista Àlex Santos repassa la trajectòria de Núñez després de retratar a Laporta

Autòpsia al nuñisme

El directiu Albert Perrín, en primer terme, durant la presentació del llibre d'Àlex Santos

El periodista Àlex Santos ha presentat el seu segon llibre d'una trilogia dedicada a l'entorn del FC Barcelona. Aquest volum es titula L'entorn. Rere els passos del nuñisme. Es tracta d'un recorregut per la figura de Josep Lluís Núñez, des d'abans de la seva arribada a la presidència del club, al 1978, fins a l'adéu del nuñisme, que l'autor visualitza en el moment què Joan Laporta assoleix la presidència de l'entitat al 2003.

Santos afirma en el seu llibre que "Núñez és una figura cabdal de l'entorn del Barça. Ara, més que ell, ho és el seu esperit, el seu legat, amb el qual es compara, es critica o es castiga la junta de Joan Laporta". Per al periodista, "Josep Lluís Núñez i la seva obra es visualitza amb més nitidesa amb el pas dels anys, igual que s'observa amb més respecte el mandat d'Agustí Montal o d'Enric Llaudet, i com de ben segur s'interpretarà el de Joan Laporta passats uns anys, i qui sap si ja no farà tanta basarda recordar el regnat de Joan Gaspart". Igual que el primer llibre presentat per Santos, L’entorn. Joan Laporta en la lluita pel poder, aquest segon també ha estat editat per Cossetània Edicions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Albert, Barcelona, 18/03/2009 - 14:23

El primer llibre l'he llegit i està força bé, és entetingut i diu moltes veritats sobre el suposat gran president Joan Laporta.....