Publicitat
Esports · 9 de Juny de 2009. 21:15h.

Avala un deute amb Hisenda amb el contracte de Ricky

El jugador ha presentat una demanda contra el Joventut

Avala un deute amb Hisenda amb el contracte de Ricky

Ricky Rubio

Ricky Rubio ha demandat el seu equip, el DKV Joventut, després d'assabentar-se que el cub s'havia vist obligat a avalar, amb els 4,75 milions d'euros de la seva clàusula de rescisió, un deute que manté amb Hisenda. Leopoldo Hinjos, advocat del base, ha indicat que "vam presentar la demanda quan vam tenir coneixement que el Joventut havia cedit a un tercer els drets de la clàusula de rescisió del jugador i, per tant, ja no es trobava en disposició de reduir-la".

Des del Joventut s'assegura que van ser inspectors d'Hisenda qui van anar a l'Olímpic de Badalona i van fer "un embargament preventiu de dret de crèdit", el que significa que es van endur el contracte de Ricky com a garantia del deute del club amb l'administració pública. La Penya, en tot cas, no hauria estat qui va informar del fet al jugador sino que van ser els propis inspectors quan van anar a casa seva a comunicar-li-ho.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Saprissa, Sants, 11/06/2009 - 08:21

'AVISO A NAVEGANTES'no feu cas al LLUC q no veieu q es com el SABATES a més de q li agrada cridar l'atenció amb provocacions?

#9 JPC, Barcelona, 10/06/2009 - 16:12

Lluc els culés sou la desgràcia de l'esport català. Voldríeu estar sols i mai no ho aconseguireu ja que sempre hi haurà algú de la Penya o algun perico per a evitar-ho.
Ricky fora mercenaris de la Penya! Desagraït fot el camp!

#8 LLUC, COPA LLIGA CHAMPIONS, 10/06/2009 - 14:31

Tots els de la Penya sóu iguals de tontets i desagraïts :Aíto-Jofresa-Jiménez-Margall- Ricky-Rudy-Mumbrú-Raúl López. O sou del Madrid o a la NBA. La PENYA sou un equipet de barriada igual que l´Apañó, el granollers d´handbol i el Reus d´hockei. .

#7 Sergi, Barcelona, 09/06/2009 - 23:55

En Ricky està molt mal assessorat. La única sortida que té és pagar el que deu i marxar, o bé demanar perdó, dir que ha estat tot un error i seguir un parell d´anys a la Penya. Els assessors haurien de veure la mala imatge que està donant...

#6 Vica la Pena, Badalona, 09/06/2009 - 22:28

Hace una semana la Penya era noticia porque donaba dinero a ONGs que daban clases de árabe, español y no se que más gratis y ahora resulta que debían dinero a hacienda yo no entiendo nada Ricky vete cuando puedas esto es un manicomio