Publicitat
Esports · 3 de Setembre de 2008. 10:57h.

AVS afirma que Mediapro li deu 200 milions d'euros

Per l'incompliment del contracte d'explotació dels drets del futbol

AVS afirma que Mediapro li deu 200 milions d'euros

El futbol per televisió segueix sent motiu de polèmica

Audivisual Sport (AVS) considera que Mediapro li deu més de 200 milions d'euros, en la denominada guerra del futbol. AVS ha indicat en un comunicat que l'empresa de Jaume Roures "ha incomplert les condicions del contracte de 24 de juliol per a l'explotació dels drets del fútbol fonamentalment per manca de pagament i per no haver cedit els contractes dels clubs". L'AVS va presentar una demanda judicial contra Mediapro a l'entendre que aquesta "no disposa de cap dret sobre els clubs de futbol aquesta temporada ni pot vendre el partit en obert, els resums o la venda internacional".

Segons AVS, per aquesta temporada, els responsables de Mediapro es van reunir dies abans de l'inici de la primera jornada de Lliga amb alguns dirigents del denominat G-30 per a "mitjançant intimidacions, manipulacions i falsetats exigir-los l'entrada en els estadis amb la finalitat de garantir la producció i el senyal d'aquests partits per a la seva venda internacional sense pagar un euro per aquests drets".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Alexei, Barcelona, 03/09/2008 - 13:00

Encara dura la tonteria aquesta dels drets de TV del futbol? Esperem que no es repeteixin les vergonyants situacions de l'any passat quan hi va haver en algunes jornades en les que 3 canals en obert feien el mateix partit de futbol.