Publicitat
Esports · 16 de Juny de 2009. 18:40h.

Barça i Valdés trenquen les negociacions

El club no tanca la possibilitat d'un traspàs, ni tampoc que esgoti l'any que li queda

Barça i Valdés trenquen les negociacions

Víctor Valdés

El Barça ha donat per trencades les negociacions per renovar Víctor Valdés, després de les últimes converses telefòniques. El club no troba vies de solució per tancar un acord amb el porter català, que ha rebutjat una renovació fins el 2016. A partir d'ara, el club no tanca la possibilitat d'un traspàs, ni tampoc que esgoti l'any de contracte que li queda. El Barça busca ja un nou porter al mercat, i un dels noms que sona amb més força és el de Sergio Asenjo, porter del Valladolid.

Es preveu un estiu difícil per a la secretaria tècnica del Barça. Si no s'havia complicat prou el mercat per fitxar un davanter, ara també haurà de fitxar un porter. Les negociacions per renovar Víctor Valdés s'han trencat. I aquesta era una de les demarcacions que tenia ben resoltes, però les posicions són tan distants que la relació s'ha trencat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Albert, Barcelona, 16/06/2009 - 17:31

Tot forma part de la comedia....ara jo m'enfado ara jo m'aixeco i marxo etc etc etc....un vol rampinyar més diners i el club vol pagar-li menys...al final es posaran d'acord i llestos....

#4 Fran, Llinars, 16/06/2009 - 17:22

Esta clar q Valdes porta el far$a al cor, dic a la butxaca.No puc q alegrar-me´n d´aquesta actitud que llença per terra allo del sentiment cule que es porta desde la masia.Amb Valdes a la gesta i Laporta amb Xavier Marti a llotja,el circ esta assegurat.

#3 Safi, bcn, 16/06/2009 - 17:03

Ni jo, ni la gran majoria de mortals cobrarem el que et dona el barça en un any, encara que visquessim 4 vides. I tu et queixes i dius que estimes al Barça? Tu ets com tots, un pesetero amb manajer merengue. Bon vent i barca nova...

#2 Hug, Begur, 16/06/2009 - 15:31

quatre anys a 7 milions de euros encara que siguin bruts mes primes, premis, drets imatge, ... no sembla pas poc.

#1 jan, caceres, 16/06/2009 - 14:46

Adeu mascachapas. Que alegría, petardo.