Publicitat
Esports · 12 de Febrer de 2009. 16:20h.

Barça sense fronteres

Laporta inaugura un centre per a nens desfavorits a l'Índia

Barça sense fronteres

Nens al centre XICS de l'Índia. (Foto: fcbarcelona.cat)

Joan Laporta ha inaugurat a l'Índia un centre benèfic que permetrà a uns cent nens desfavorits, d'entre 9 i 14 anys, accedir a l'educació i l'esport. El centre XICS oferirà als nens reforç extraescolar en matemàtiques, anglès, classes d'informàtica, suport psicològic, atenció sanitària i programes de nutrició a menors amb discapacitat i nens de la casta dels intocables.

El Barça ha finançat els 85.000 euros que ha costat la construcció del centre a través de la seva fundació i en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, que també treballa a la regió d'Andhra Pradesh.

Amb el de l'India, el primer centre XICS a l'Àsia, el Barça ja disposa de deu a tot el món: dos a Mèxic, l'Equador, Brasil, el Marroc, Mali, Burkina Faso, Senegal i Santa Coloma de Gramenet.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Maria J., Terrassa, 16/02/2009 - 15:56

Algun periodista que hagi acompanyat Laporta ens pot dir quants minuts ha estat amb aquests nens i quants fent turisme o gaudint dels plaers asiatics? Ja ni ha prou de tanta embaucamenta, els socis li estem pagant la seva projecció personal. Fora!!!

#2 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 12/02/2009 - 19:07

Joan Laporta és el millor President al MON
Visca Barça i Catalunya //*//
El Barça més que un club .(Josep Sunyol )
MARC-SABATES.COM

#1 LLUC, BARÇA more than a club, 12/02/2009 - 16:49

I el Barça segueix fent la seva BONA OBRA, a Marroc, a la Índia, a Mèxic .... BARÇA més que un club, el club de Catalunya, el club dels nens, el club del Món.