Publicitat

No compareix en la roda de premsa de presentació de Trincao l'endemà del burofax de Messi

Barto s'amaga

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no ha comparegut en la roda de premsa de presentació de Francisco Trincao l'endemà que Leo Messi comuniqués vol marxar del club blaugrana a través d'un burofax.

Tot i que Bartomeu sol estar present en les rodes de premsa de presentació de nous jugadors, aquest cop s'ha limitat a signar el contracte, que s'ha pogut veure a través del canal de club, i fer-se la foto amb Trincao, que ha compartit a través del seu compte de Twitter.

Planes ha hagut de fer front al cas Messi tot sol davant els periodistes i ha defensat que el Barça "no contempla cap sortida de Messi" i que la reconstrucció de l'equip va "al voltant del millor jugador del món". "Estic convençut que el futur que ens ve és positiu. El Barça s'ha reconstruït moltes vegades els últims anys, i ha tornat sempre amb més força", ha afegit.

El secretari tècnic ha explicat que el Barça ha de "treballar molt internament per buscar la millor solució per al club i la millor solució per a Leo, tots junts" i ha demanat "tenir un respecte enorme" pel capità. "Messi ha donat moltíssim al Barça, i el Barça també a ell. És un matrimoni que s'ha donat molt l'un a l'altre", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 El Barçaprocès, Chez Fangue, 26/08/2020 - 21:22

A veure si m'aclaro, el que ha "trincao" és el de la dreta o l'altre?.

#5 Menjamela Grandi, Anapurna, 26/08/2020 - 19:44

Trincao. O Trincón.
Un gran fichaje para el Barcelona, en efecto.

#4 Marcial, Santa Coloma, 26/08/2020 - 19:26

Déjenlo trabajar. Está haciendo números. Con lo que nos de la venta comprará dos dembelés fracturados y un coutinho flaco.

#3 Lucho, Barcelona , 26/08/2020 - 18:36

Messi hace uso de su derecho a decidir y se va. ¿ Dónde está el problema?

#3.1 Frank, Madrid, 27/08/2020 - 13:44

El problema está en que el que se tiene que ir es Novita y no Messi

#2 Lucho, Barcelona, 26/08/2020 - 16:41

El derecho a decidir ampara la decisión de Leo.