Publicitat
Esports · 7 d'Agost de 2017. 21:59h.

Bartomeu: "Cap jugador pot estar per sobre del Barça"

“No compartim la decisió de Neymar d'anar-se'n, però la respectem”

Bartomeu: "Cap jugador pot estar per sobre del Barça"

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat que “cap jugador pot estar per sobre del Barça”, fent una clara referència a l’exblaugrana Neymar. "Ens hauria agradat bastant mes claredat per la seva banda, les formes no han estat les millors. Volem jugadors compromesos i que sentin que estar al Barça és estar en el millor club del món ", ha manifestat durant el seu discurs al 58º Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona, ??que s'està celebrant al Palau de Congressos de Catalunya.

Bartomeu ha posat "el compromís de Leo Messi" com a "exemple" per a tots els jugadors que estiguin ja al Barça o vulguin fitxar per l'equip blaugrana. Un compromís que, al seu entendre, no ha tingut Neymar: "No compartim la decisió de Neymar d'anar-se'n, però la respectem. Vam fer tot el possible perquè es quedés, però ara Neymar ja és història ".

El president blaugrana ha revelat que des de la directiva  ja intuïen que el davanter podia anar-se'n. "I per això, en l'última renovació, augmentem la seva clàusula perquè, a partir de l'1 de juliol, fora de 222 milions", ha dit.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jep dels Estanys, Manresa, 28/08/2017 - 11:36

ja ja ja quina gràcia...

#3 el último que cierre, Canovejas, 10/08/2017 - 00:45

El problema que tiene Bartolo es que apoya el referéndum pero no se atreve a hacer la misma campaña para que el Barça salga de la Liga española. Si está con el independentismo, tendría que hacer campaña por la "desconexión" culé de la liga, o sea, a las duras y a las maduras. Luego ya si Messi juega ó no contra el Gavá , ya es otra cosa.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 08/08/2017 - 16:27

Después de entregar la Sagrada Familia, el Palau de la música y media Barcelona a Messi, lo que dice Bartolo es una chorrada.
Claro que hay un jugador por encima del club.

#1 Observador, Girona, 07/08/2017 - 23:25

Els que no som del Farça desitgem que aquest presidrnt i aquesta junta segueixin molts anys més. Ens donen una alegria cada dia.