Publicitat
Esports · 13 d'Agost de 2021. 20:37h.

Bartomeu contraataca

Culpa a Laporta de la marxa de Messi per la seva "falta de reacció"

Bartomeu contraataca

L'expresident del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha enviat una carta a l'actual president del club, Joan Laporta, en què critica la "inacció" de la junta actual i assenyala que "sorprèn la falta de reacció i d'actuació de la junta per millorar el balanç del curs 20/21 tot i que era plenament coneixedora de la conjuntura del club molt abans de les eleccions". "La nova junta no ha pres cap de les decisions previstes", ha sentenciat.

L'expresident explica que el seu pla per ajornar pagaments de salaris anava en funció de la tornada del públic a l'estadi el febrer del 2021 i que, com les previsions de reobertura no es van complir, tenia al cap una reducció del 20% dels sous (uns 90 milions) durant la temporada 20/21. Bartomeu també pensava en vendre les quatre vies de negoci del Barça Corporate per obtenir "un mínim de 220 milions que haurien ajudat a eixugar les pèrdues provocades pel coronavirus".

L'exmandatari suma els 90 milions dels salaris i els 220 del Corporate a l'acord amb CVC a través de la Lliga i vaticina que la xifra total hauria permès complir el fair play i hauria provocat "una afectació en les pèrdues pel covid pràcticament nul·la".

Bartomeu també retreu a Laporta que hagi deixat de reclamar els 16,5 milions en el litigi judicial que la junta de l'expresident mantenia amb Neyma. "Per què heu pres aquesta decisió contra els interessos del club?", es pregunta l'expresident, que defensa que les expectatives eren "favorables" pel club.

En resposta a les últimes declaracions de Laporta i la seva junta sobre la situació econòmica del club, Bartomeu demana que "es facin públics" els resultats de l'auditoria encarregada per Laporta i que es donin a conèixer les "irregularitats, si és que hi són".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Leonor, Figueres, 15/08/2021 - 05:00

¿Pero que pasa ultimamente en cataluña que no hay nadie valido y preparado ?

#6 Ojotuerto, Calafell.TAB, 14/08/2021 - 14:00

Tienen que pedirle perdón a Figo por todas las barbaridades que le han hecho y dicho. Figo se marchó en un buen momento para el club y dejando miles de millones en la caja, al Madrid sí, pero peor a Paris "puta Barça" en la ruina y por dinero. Un ahí os pudráis de libro. Jajajaja y llorando por Messi30...jajajaj Figo un bendito a su lado jajaja

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/08/2021 - 12:19

Laporta hará bueno a Bartolo, el Barça es una cadencia de despropósitos camino al hoyo. Poner a un incapaz en el puesto inadecuado tiene eso, dota al incapaz de herramientas suficientes para mantenerse mal que bien en el poder, pero no le dota de la naturaleza necesaria para ejercerlo con eficacia. Y así se jodió el Perú.

#4 La transició, Chez Titole, 14/08/2021 - 10:12

Hem passat del president Robert Bartomeu (de les cabres) al predsident Soy tan chulo que enseño el culo..

#3 Culè-tango, Chez Fangue, 14/08/2021 - 09:55

ENTRE TODOS LA MATARON