Publicitat
Esports · 27 de Març de 2015. 15:34h.

Bartomeu diu que se l’ha malinterpretat

“No m'agrada que es jugui amb la figura de Tito Vilanova”

Bartomeu diu que se l’ha malinterpretat

Bartomeu, en declaracions a Tv3

El president del Barça, després d'un acte on s'ha presentat la futura ciutat esportiva i el futur miniestadi, ha pogut replicar la filtració de la Cadena Ser sobre la seva declaració al jutge en el "cas Neymar". Bartomeu, que en la declaració diu que es va avançar el fitxatge de Neymar per petició de Tito Vilanova, ha aclarit que res del que es diu a la declaració és nou.

"És una cosa que ja sabíem tots. El 2011, quan intentem fitxar Neymar, ho fem a petició dels tècnics. I Rosell que té contactes al Brasil, hi treballa de cara al 2014. El gener del 2013, en la planificació de la temporada, Tito ens demana si podem avançar el fitxatge una temporada i ho aconseguim. Però el Tito no és responsable de res. Ell és responsable que vingués i no es va equivocar".

Bartomeu acusa de "mala interpretació" i "mala intenció" a qui hagi entès que ell atribueix el sobrecost del fitxatge de Neymar a Tito Vilanova: "Ho valoro com molt mala interpretació. No m'agrada que s'interpreti així. No m'agrada que es jugui amb la figura de Tito Vilanova, una persona que ha estat molt important en aquest club. Estic decebut amb algunes interpretacions".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, Barcelona, 28/03/2015 - 13:26

Aquest cínic, culpa al malhaurat Tito Vilanova, perque al estar mort, no pot dir, que ell no va exigir el fitxatge, i així ell es descarrega, i carrega el mort, al pobre difunt...

#3 narcisa, independència fins i tot der furbo, 27/03/2015 - 18:10

El mateix que sempre diu la Sempre Molto Onorevole Famiglia Pujol, "els hem malinterpretat", ells no fiquen la ma al calaix per robar-nos, la hi fiquen per fer-nos caritat.

#2 Concrete faces, Bcn., 27/03/2015 - 18:05

Normal que els entrenadors demanin fitxar jogadors de relleu, pero les condicions econòmiques és la junta qui les negocía i no pas el mister. Aquesta trepa tenen un rostre de ciment armat i gens de vergonya.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 27/03/2015 - 16:03

No tenen limit.
Primer culpant a las tant nostrades teories conspiratives que desde la mateixa Junta Directiva van desmentir per ridicules i inversemblants.
I ara carregant el mort al mort sense el menor pudor.
Evidentment que es mes que un club.
El que no es es un club.