Publicitat
Esports · 6 de Maig de 2014. 08:52h.

'Bartu' no avança eleccions

La junta convoca el Senat del club per a l'11 de juny

'Bartu' no avança eleccions

Josep Maria Bartomeu (Foto: FCB)

La Junta Directiva del FC Barcelona presidida per Josep Maria Bartomeu ha decidit convocar reunió del Senat, òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu, integrat pel primer miler de socis del Club, per al pròxim 11 de juny.

Els directius han ha estat posats al dia per l’equip jurídic de la situació en què es troba l’estratègia jurídica i processal davant l’Audiència Nacional sobre el cas Neymar.

També s’ha acordat tractar amb la família de Tito Vilanova quin seria el millor reconeixement pòstum a la seva figura així com temes relacionats amb el departament de comunicació del Club.

Finalment, el directiu Dídac Lee ha estat renovat com a representant del FC Barcelona en el Patronat de la Fundació.cat, entitat privada, sense ànim de lucre ni filiació política, titular del domini d'Internet '.cat'.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Sansito, Barcelona, 06/05/2014 - 12:26

Per dignitat hauríeu de convocar eleccions. Ho feu tot molt malament. Junta mediocre.

#1.1 LLUC, BARÇA more than a club, 06/05/2014 - 14:17

I perquè les ha d´avançar ? És que li demana el soci ? La demanen alguns no socis, els mitjans de Madrid per a que al Barça hi hagi desestabilització i les demanen els mitjans amics deGuardiola y Cruyff (clan de la Boqueria).