Publicitat

Endarrereix les eleccions fins el 15 de març

Bartu resisteix

Josep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu

La junta directiva del Barça, reunida d'urgència aquest dilluns arran de la derrota històrica davant el Bayern de Munic, ha acordat convocar eleccions per al proper 15 de març. Això no suposa un avançament electoral, ja que l'actual directiva esgotarà el seu mandat, però asseguren prendre la decisió “assumint la seva responsabilitat en la situació esportiva”.

“La Junta entén que la convocatòria de les eleccions de manera immediata no és viable tenint en compte que el campionat de Lliga començarà el cap de setmana del 12 de setembre, i en el marc derivat de la crisi de la Covid-19, tant en l'àmbit econòmic com social”, al·lega el club en un comunicat.

El FC Barcelona també explica que la data dels comicis és la “primera disponible dintre del termini fixat per a la convocatòria a causa de la finalització del mandat, d'acord amb el que estableixen els estatuts de l'Entitat”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#4 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 18/08/2020 - 18:08


El asalto al poder por la peña indepe debe eternizarse. Bartolo no cedas, 12 títulos en 5 años, eso no lo iguala nadie, no hagas caso al culé empreñat a punto del harakiri por un traspié. Con los laporta o font no veremos fútbol, solo represión por parte del arbitro y del madrit, volverá el victimismo nuñista, los sollozos, el patadón, los