Publicitat
Esports · 27 d'Octubre de 2020. 20:26h.

Bartu se'n va amb retrets a la Generalitat

Per evitar la moció de censura

Bartu se'n va amb retrets a la Generalitat

Josep Maria Bartomeu ha criticat la Generalitat en la seva compareixença davant els mitjans després de dimitir com a president del FC Barcelona. També dimiteix la directiva al complet després de la junta directiva urgent celebrada aquest dimarts a la tarda.

El fins ara president del Barça ha pres aquesta decisió després de comprovar que la moció de censura anava a celebrar-se, després que la Generalitat no la frenés tot i la petició en aquest sentit de la pròpia directiva. Davant la negativa del Procicat a canviar d'escenari i abans de convocar de manera oficialment el vot de censura, Josep Maria Bartomeu ha proposat als seus directius presentar la dimissió i aquests l'han acceptat.

Bartomeu ha carregat amb duresa contra el Govern de la Generalitat per no permetre al club ajornar el vot de censura "per qüestions sanitàries" com havia sol·licitat la passada setmana. "Aquest matí he rebut resposta de la Generalitat a la carta d'ahir. La seva resposta és clara. Ens diuen que es pot votar dins del protocol de seu descentralitzada, però no fan referència a la petició de cobertura legal per convocar unes eleccions amb les mínimes condicions sanitàries necessàries en aquest context", ha lamentat.

"Tampoc parlen de la data, tot i saber que estem obligats a convocar avui el vot de censura per no incomplir els estatuts de club. Per això demanem cobertura legal a Govern de la Generalitat, com ells van demanar aquesta cobertura legal al Govern central per prendre mesures més dures contra la pandèmia. Però ells han decidit no donar-nos cobertura legal sinó rentar-se les mans davant d'una situació incòmoda, sense pensar en les conseqüències que podria provocar".

 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Sergi Sergio, Barcelona, 28/10/2020 - 14:17

Que nadie sea ingenuo, se va por la tremenda presion de la mafia de la Degeneralitat, el Covern esta detras del aslato al Barça, por ahi detras tapados estan Roures, Antoni Bassas, Victor Font y cia, todos al asalto del club.

#6 Un del Barça, Barna, 28/10/2020 - 11:11

Esperem que el proper president sigui algú amb dos dits de front que es dediqui a fer possible guanyar partits i títols enlloc de fer campanyes independentistes que res tenen a veure amb l'sport del futbol, el Barça ha de ser més que un club arreu i deixar-se de veleitats siderals i coëts de fum. I que l'entrenador faci córrer els estaquirots.

#6.1 Sergi Sergio, Barcelona, 28/10/2020 - 14:20

Sento informarte que la mafia separatista desde el Govern de la Generalitat esta amagada redera de la mocio de censura i de la dimissio de Bartomeu, colen okupar el Barça si o si, desde Roures a Puigdemont, Junts xCat i altres coneguts menbres de la secta separatista, Victor Font es el designat ja fa temps.

#5 Alcoberro´s, Barcelona, 28/10/2020 - 10:23

Ahora haces otra carta de apoyo a Torra por su inhabilitación, TONTO QUE ERES UN TONTO !!!

#5.1 Sergi Sergio, Barcelona, 28/10/2020 - 14:21

Lo hizo para que dejaran de acosarle y quedar bien con ellos y mira lo que le han hecho, detras de esta mocion de censura esta la politica, el separatismo se quiere hacer con el club.

#4 no soy nadie, barcelona, 28/10/2020 - 08:13

El siguiente Koeman, al tiempo. Preparémonos para bochornosos espectáculos en el estadio a mayor gloria del 3% y muchas banderas, muchas banderas y emoción dirigida. Alemania 1933

#4.1 Koeman està badant, Barna, 28/10/2020 - 11:15

Crèiem que Koeman tenia una visió més actual que la que ve demostrant, el joc del Barça ja no és útil per aquesta dècada, no és pot fer 40 passades sense arribar a l'àrea del contrari o fer contraatacs aturant-se a 30 metres i anar cap al centre del camp. Els equips guanyadors es maten corrent, el Barça juga estàtic.

#3 Barto Jr, Munich, 27/10/2020 - 22:05

Gracias por todo. Uno di noi. Nos has hecho muy felices.