Publicitat
Esports · 15 d'Abril de 2013. 11:56h.

Bassas demana "sancions" pels insults contra Catalunya

El periodista es pregunta si "ningú no hi té res a dir? Ni aquí ni allà?"

Bassas demana "sancions" pels insults contra Catalunya

Bassas

El periodista Antoni Bassas, en un article d'opinió a l'Ara, lamenta que "a Espanya encara no hem sentit ningú demanar respecte per a Catalunya als recintes esportius, el nom de la qual és insultat sense manies, com ahir a la Romareda en el partit contra el Barça. Perquè això, per desgràcia és normal".

"Repeteixo: és normal que s'insulti Catalunya. Ningú no hi té res a dir? Ni aquí ni allà? Estaria bé que les federacions catalanes, juntament amb tots els equips que juguen en competicions espanyoles, cridessin l'atenció sobre aquest comportament a les respectives federacions, i proposessin i/o exigissin sancions, o elevessin l'agressió a l'homòloga federació internacional", proposa.

"Que val més no remenar-ho? La defensa de la dignitat mai no és un exercici còmode", considera Bassas, que recorda també que "el crit parapolític al Camp Nou (per parlar de la caixa de ressonància esportiva catalana més gran i més activa) ha estat afirmatiu i lliure d'insults".

Vols més informació? Segueix-nos també al Facebook

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#44 pep, manresa, 16/04/2013 - 14:04

És totalment i absolutament lògic que si un és ruc perdut allò que més li preocupi sigui el futbol.

#43 ccc, bcn, 16/04/2013 - 09:47

és fàcil contestar, que fem amb els q a Cat insulten a la resta d'Espanya o d'altres parts d'Espanya? pq potser la seva emisora hauria de tancar per pagar les multes i el Barça vendre a Messi. Clar q això de la veritat no és gaire valorat entre els periodistes independentistes

#43.1 robert, barcelona, 16/04/2013 - 12:00

Des de quan a la seva emissora s'insulta a Espanya? Ja t'ho responc, mai. A direrència del que es fa a cadenes com Intereconomia respecte Catalunya. I al Camp Nou crits contra Espanya no es produeixen gairebé mai. Cosa que al Bernabeu contra el Barça i Catalunya cada partit, tot i jugar amb altres.

#42 Kropotkin, Vic, 15/04/2013 - 21:08

Ehhh, un respeto por los que gritan, Puta Barça y Puta Cataluña, en la Romareda... son los mismos que aplauden a Albert Rivera, en las tertulias de Intereconomía....juas, juas.

#41 BEJOTA, BCN, 15/04/2013 - 21:01

P.D.LA CAPANYA CONTRA L'ESTAT FOU SUBVENCIONADA I ORGANITZADA PER ORGANISMES DE CATALUNYA -I CALÉS-.

#40 BEJOTA, BCN, 15/04/2013 - 20:59

SR. BASSAS:LI RECORDO QUE DURANT 20 ANYS ,CATALUNYA VA ESTAR PLAGADA DE PINTADES COM "PUTA ESPANYA".(JO,ENCARA PORTO AL COTXE UN SPRAY PER ESBORRAR-LOS.)

#40.1 BOIGxTU, Les Esclades, 16/04/2013 - 19:31

Sr. BEJOTA No per cridar mes te raó. (Ho dic per les majúscules) Vist el teu tarannà i manera de pensar, em resta dir-te "Que et bombin ben bombat" Aquí i a Pernambuco.