Publicitat
Esports · 14 de Gener de 2010. 10:42h.

Basté acusa Hereu de "donar carnassa" a Espanya

El periodista creu que "la distància amb l'Estat es farà més ampla, però ara per culpa nostra"

Basté acusa Hereu de "donar carnassa" a Espanya

Jordi Basté, en una imatge d'arxiu

El conductor d'El món a RAC 1, Jordi Basté, ha criticat l'anunci de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, de demanar els jocs olímpics d'hivern del 2022. En la seva editorial de les 8 del matí, Basté ha reconegut que "a mi no m'agrada" la proposta d'Hereu, tot i admetre que si que li agradaria que Barcelona fos la seu.

"Però no 'ha agradat gens com s'ha portat i com s'ha explicat", ha indicat el periodista, que ha recordat que "a mitjans dels 80" Jaca ja "anaven bojos" per organitzar uns jocs d'hivern. "D'això se'n diu perseverança", ha opinat Basté. "No m'agrada que Jaca, una vila petita d'Aragó rebi ara el tsunami de la gran Barcelona oportunista, electoralista i precipitada. Víctima d'un Ajuntament que no se sap explicar, que organitza una roda de premsa sense detalls i que el primer que fa, enlloc d'explicar-ho a Espanya és amagar-se", ha valorat.

"Estic a favor de demanar uns Jocs Olímpics -ha remarcat-, però esperant i pactant amb Jaca", tot i recordar també que aquesta ciutat ja li han denegat els Jocs en diverses ocasions. "Ha fallat Barcelona en les formes", ha lamentat. En aquest sentit, ha considerat que "la distància entre Catalunya i Espanya cada cop és més ample".

"La majoria de vegades per l'actitud d'intolerància i ignorància per part de l'Estat. Cada cop ens estimen menys, i no tenen raó per fer-ho. Ara, des de Barcelona, hem donat carnassa. Ara la distància es podrà fer més ampla, però per culpa nostra. Les maneres són de prepotència", ha criticat, a més de sentenciar que "les formes han derrotat el fons".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 joanet, bcn, 15/01/2010 - 11:22

Basteeeeeee! Quines collonades dius! Tothom sap que Hereu es vol aferrar a la poltrona, però faltaria més que no poguessim ser seu olímpica perquè Jaca també ho vol ser. Si porten de dels 80 sense aconseguir-ho, serà que no són prou bons.

#18 toni, lleida, 15/01/2010 - 10:14

Catalunya necesita una empresa de relacions públiques ja!, no pot ser que ens portem aixi amb Aragó i Valencia, per uns motius o altres........

#17 Núria, BCN(CAT), 14/01/2010 - 21:00

Si s'ha passat ! Només li faltava demanar-nos l'apenediment quan tots sabem que ESP no necessita carnassa des de fa temps. Quantes vegades ens han ensenyat i ens ensenyen el garrot? Que ESP digui el que vulgui ja !!!! El problema es Hereu no ESP !

#16 pep, manresa, 14/01/2010 - 20:38

És evident que la intenció del Hereu no és aquesta sinó única i exclusivament l\'electoralisme, però és que no passa pas res dolent Basté si es fa més gran la distància, al contrari, és la part positiva de la notícia, més a prop de la LLIBERTAT

#15 Lluís Miquel, Barcelona, 14/01/2010 - 20:23

En Basté fa 'editorials' que no passarien un exàmen de 1er de Ciències de la Informació, entrevistes de P3, a les tertúlies només fa que 'salivar' i llegueix els guions a entrebancs... Algú, de veritat, té en conte les seves opinions?