Publicitat
Esports · 28 de Gener de 2014. 13:25h.

Benedito defensa el dret a decidir

El precandidat retiraria l'acció de responsabilitat contra la junta de Laporta en cas de ser president

El precandidat a la presidència del FC Barcelona, Agustí Benedito, ha defensat el dret a decidir, que segons ell, s'ha de fer "des de totes les institucions catalanes". "Els catalans hem de decidir el nostre futur" i ha defensat que "això no és fer política".

Benedito, en roda de premsa, ha demanat a l'actual president Josep Maria Bartomeu que convoqui eleccions anticipades "a final de temporada" perquè considera que tot i estar "legitimat", "no l'han escollit els socis".

També ha instat l'actual junta directiva del Barça a retirar l'acció de responsabilitat contra la junta de Joan Laporta. El precandidat, a pregunta d'e-notícies, ha dit que si no ho fa serà "la primera mesura" que prengui si és escollit.

D'altra banda, creu que l'actual junta directiva del club hauria de suspendre el referèndum sobre la reforma del Camp Nou perquè en campanya van "presentar una proposta de 50 i ara ronda els 600 milions" i, per tant, creu que aquesta decisió "s'ha de debatre en unes eleccions". Segons ell, la proposta de l'actual junta "és desorbitada i pot posar en risc la institució".

Finalment, ha qualificat de "trist", però ha manifestat que "vull creure que el contracte està dins de la legalitat". "Neymar és un fitxatge extraordinari esportivament parlant i ens donarà anys d'excel·lència esportiva", ha conclòs.

Agustí Benedito
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 BEJOTA, bcn, 29/01/2014 - 14:43

Directius alemanys adverteixen Puig dels efectes "fatals" per a l'economia derivats del projecte secessionista.
Empresaris i executius expressen el seu "temor" davant la determinació de la Generalitat de seguir tibant la relació amb el Govern. "Només demanem que els polítics no ens acabin de mata

#22 català no nacionalista .........................., ., 28/01/2014 - 20:17

"tv3 m'insulta a mi com a català no nacionalista cada dia",... senyor Mas, Homs i resta de separatistes catalans............................................................................

#21 Carles Ortí, Barcelona, 28/01/2014 - 19:34

El Barça hauria de fer un pas ferm i creïble per al dret a decidir:abandonar la lliga i passar a competir en Primera Catalana, la primera categoria estrictament no contaminada pels espanyols atès que la Tercera es considera categoria nacional espanyola.

Aleshores sí el Barça seria un equip patriota

#20 Carles Ortí, Barcelona, 28/01/2014 - 19:31

Aquest Bendito vol tenir el dret a decidir, per exemple, a un Barça-Olot; Barça-Rubí o Barça-Peralada?

La capacitat autodestructiva que tenen alguns convilatans és paranoide.

Què bo quan es parla amb els diners dels altres

#19 Soci 3xxx por sisi, bcn, 28/01/2014 - 19:01

Dons ja baix ser un dels pocs que et van votar,però noi,amb el que acabes de dir,no o tornaré a fer. Faltaven uns tres-cens milions, i es tenen que tornar. Ara un soci no pot portar ni a la dona ni a cap acompanyant al museu del club, et fan pagar 23€!!!!
jo suposo que es per anar fen caixa x paga