Publicitat
Esports · 4 d'Octubre de 2008. 22:36h.

"Bojan va tenir petits problemes amb Guardiola i ara potser ho està pagant"

Antic recorda que Bojan va dir no al Barça B de Guardiola

"Bojan va tenir petits problemes amb Guardiola i ara potser ho està pagant"

Antic, en la seva etapa d'entrenador del Barça

El seleccionador de Sèrbia, Radomir Antic, ha indicat que alguns problemes que hi va haver la temporada passada entre Bojan i Josep Guardiola podrien estar en el rerafons de l'actual situació del davanter blaugrana, el que menys minuts juga. L'exentrenador del Barça ha dit, en una entrevista a El Mundo, que Bojan "necessita carinyo, continuïtat i, sobretot, sentir-se valorat. No seria el primer talent que per manca d'aquestes coses no arriba fins on pot arribar. Va tenir alguns petits problemes amb el mateix Guardiola l'any passat i potser ara els està pagant. Com a entrenador, llegeixo entre línies".

El juliol de 2007, en una entrevista, Bojan va dir públicament que no volia jugar a Tercera divisió, després del descens del Barça B. Aquell filial blaugrana, que a la temporada 2007-08 va aconseguir el retorn a la Segona B, estava entrenat per Guardiola.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 robinho, manchester, 05/10/2008 - 20:05

Com arribes a desvariejar, Juan, fes-t'ho mirar.

#8 juan, zaragoza, 05/10/2008 - 18:32

Jaume si es que serbia esta llena de espanyolistes, claro com vargas llosa, air berlin, las universidades de todo el mundo, etc... todo es una conspiracion mundial anticatalana y para acabar con los castellers (me encantan) el catalan y su cultura Es clar

#7 jaume, Reus, 05/10/2008 - 15:05

Ei espanyolistes, trobo q són molt rudimentaris els vostres mètodes per desestabilitzar al Barça, aviam si afineu un poc més, que feu vergonya aliena.

#6 lios nuevos, Barcelona, 05/10/2008 - 13:08

Que digan la verdad. A Bojan lo estan castigando desde la presidencia del Barça por querer jugar con la seleccion de España. Alguien muy concreto pretendia que Bojan jugara con la de serbia, como desobedeció sus "recomendaciones" pues lo está pagando.

#5 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 05/10/2008 - 12:46

EN Bojan acabarà marxant..temsop al temps...el xulet d'en Guardiola segur que el farà fora...pobre noi...

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com