Publicitat
Esports · 13 de Juny de 2009. 15:44h.

Carod denuncia les pressions polítiques contra les Seleccions

"Les úniques limitacions per al reconeixement són de caràcter polític i no esportiu"

Carod denuncia les pressions polítiques contra les Seleccions

Carod-Rovira, amb el secretari d'Estat per a l'Esport, Lissavetzky

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha advertit al Govern de l'Estat que la Generalitat no cedirà per aconseguir el reconeixement internacional català i que treballarà de forma decidida en aquest sentit, "perquè ho diu la llei i perquè ho volem i ho volem amb convicció". "Les úniques limitacions" per aconseguir el reconeixement oficial de les Seleccions "són de caràcter polític i no esportiu", ha indicat Carod-Rovira.

El vicepresident del Govern ha assistit al IV Dia de les Seleccions Esportives Catalanes, organitzat per la Plataforma Proseleccions. També hi han assistit a Mataró el secretari general de la Vicepresidència, Rafael Niubò i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna. Carod-Rovira ha manifestat que en aquesta tasca en favor del reconeixement "no cedeix Catalunya, ni el Govern de Catalunya, ni les federacions esportives catalanes que volen veure's reconegudes internacionalment". "Catalunya té tots els requisits per formar part de la normalitat esportiva", ha afegit el vicepresident del Govern.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Johan, Sants, 16/06/2009 - 15:14

com es pot ser tan fals!si el rei et pagues un sopar carod,temocionaries amb lhimne español jaja avui fente la foto amb tots els politics agafadets de la ma (per aixi poder agafar les carteres ehhh) tots sou iguals de dolents i de XXXX!

#11 Saprissa, Sants, 15/06/2009 - 10:05

si tan patriotes catalans sou, pq tanta reticència a la lliga catalana?1er el país despres el teu club...bueno segur q els cules canvien l'ordre

#10 Español, España, 14/06/2009 - 12:26

Viva Cataluña libre del estado opresor.Los equipos de futbol Catalanes deben salir fuera de la liga Española opresora,que no les deja tenes sus propias ligas.El Barca debe salir automaticamente de la liga Española.Libertad para el Barca,Manifestacion YA

#9 yomismo, Murcia, 14/06/2009 - 03:31

Si es muy facil: 1º se retiran los equipos catalanes de la liga. 2º se crea una liga catalana de futbol 3º Seleccion propia.

Ahh y lo de la liga europea esta muy visto, llevan 50 años hablando de lo mismo y res de res.

#8 amoscaciques, girona, 14/06/2009 - 01:14

Qui és en Carod per parlar en nom de tots el catalans quan a ell (i al seu partit) no l´ha votat ni un 20% de la població. Que juntament amb altres partits perdedors manin a la Generalitat, no li dóna poder per apropiar-se del sentiment català.