Esports · 24 de Setembre de 2009. 22:14h.

Carretero encara troba "excel·lent" Laporta

En una entrevista gravada abans de la polèmica

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, s’ha referit al 'festeig' que protagonitza aquestes setmanes amb el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta. “És com si em pregunta: ‘Què li sembla aquesta noia?’, i responc: ‘Excel·lent’; i algú li demana a ella: ‘Què tal aquest?’, i respon: “No està malament”, ha afirmat.
 
Joan Carretero ha fet aquestes declaracions al programa Actualitat Viva de Comunicàlia en una entrevista gravada abans de la polèmica pel presumpte espionatge al FC Barcelona. En aquesta ocasió; la presentadora, Rita Marzoa, ha estat acompanyada pel director d’edicions de l’Avui.cat, Salvador Cot i el periodista i comentarista polític, Jordi Barbeta.
 
Actualitat Viva és el programa d’actualitat per a les televisions adherides al Consorci Local i Comarcal de Comunicació (CLCC): ETV-Llobregat TV, Urbe TV, Canal Català Vallès Oriental, Molins de Rei TV, TV Mataró, Canal Nord TV, TV Canal 10 Empordà, Canal Català Girona-Pla, TV de Vandellòs, Vídeo Ascó TV, La Manyana TV i Canal Català de la Selva.

Joan Carretero, a la Diada
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep M, Banyoles, 25/09/2009 - 15:50

Aina, que pesadets els simpatitzants d\'Esquerra. Carretero és un submarí de CDC... en quines aigües? Ja no és a les aigües d\'E, ara!

#5 aina, bcn, 25/09/2009 - 15:00

en laporta es bastant proxim a CDC com el carretero que es un submarí de CIU

#4 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 25/09/2009 - 07:27

Endavant Carretero! Endavant Reagrupament! Els catalans units no tenim aturador. La nostra llibertat és a tocar.

#3 Otger, BCN, 25/09/2009 - 00:35

La noticia seria que e noticies fos excellent

#2 Benet, Cat, 24/09/2009 - 22:35

A on està la noticia?????????????? Tots sabem que Laporta es EXCEL.LENT, nomès faltaria, ningú a portar al Barça tan amunt. Ànims Jan .. Ladran, luego calvalgamos, deia aquell..