Publicitat
Esports · 15 de Juny de 2009. 08:36h.

Català o espanyol?

Només l'Avui i El Periódico parlen d'un Gasol català

Català o espanyol?

Pau Gasol, con el trofeo

Pau Gasol ha fet història en convertir-se en el primer català en guanyar la NBA, després que els Lakers guanyessin de nou a la pista de l'Orlando Màgic per 86 a 99. Gasol, a més, ha fet de nou dobles figures i ha aconseguit 14 punts i 15 rebots. Per la seva banda, Kobe Bryant ha estat guardonat amb l'MVP -trofeu al jugador més valuós- després de fer més de 30 punts de mitjana durant les finals.

El jugador de Sant Boi ha manifestat que "tot ha estat increïble, senzillament, un dia meravellós, de debò, un dia meravellós. Sento una felicitat aclaparant. És una situació única. És difícil de descriure, és molt difícil d'aconseguir això. T'adónes del que has hagut de treballar per a arribar aquí. Vull tornar a Espanya per a celebrar-lo allà amb el meu país i amb els meus".

L'èxit de Pau Gasol ha estat capitalitzat per part dels mitjans de l'Estat. Tot i que el jugador sempre ha manifestat sentir-se català i espanyol, només l'Avui i El Periódico destaquen el fet que sigui el primer jugador "català" en assolir la fita. Mitjans com ara El País, La Vanguardia, El Mundo Deportivo, As, Sport, El Mundo, La Razón, no dubten en parlar del "primer espanyol". Marca, el diari esportiu més llegit de tot l'Estat, afirma que Gasol "es el orgullo de todos los españoles"

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#67 MARC-SABATES.COM, Roda de Ter Cat, 16/06/2009 - 20:42

Catalunya no és espanya

#66 Moreneta Queen, Barcelona, 16/06/2009 - 15:45

Català i espanyol, malgrat li pessi a algú. I a més Perico!!!!!!!!Gràcies Pau, n'estem molt,molt,molt orgullosos de tu i del teu taranna. Ets un exemple de respecte i pluralitat. Gràcies Pau, gràcies campió.

#65 el jose de cornella, el cornella, 16/06/2009 - 12:40

Enhorabuena Gasol, eres un crack, eres el más grande!!!!!

Eres como somos todos los catalanes, es decir, catalanes y españoles, mejor sumar que restar.

Visca Gasol! eres un ejemplo para todos los jóvenes catalanes. Tú, Fabregas, Gené...

#64 jimbo, sd, 16/06/2009 - 09:08

es una mica botifler, estil marc gene, etc

#63 fashion, sd, 16/06/2009 - 08:55

com mola, en gasol fashion. amb anells!! ara suposo que es fara unes arracadetes i un monyo no li quedaria malament...