Publicitat
Esports · 17 d'Agost de 2012. 17:41h.

Catalunya, a l'Europeu de bitlles

La selecció espanyola no hi és representada

Catalunya, a l'Europeu de bitlles

Els representants catalans, en una foto d'arxiu

La selecció catalana de bitlles participa des d'aquest divendres al Campionat d'Europa Masculí que se celebra a Viena (Àustria). El torneig aplega a més de dos-cents competidors de 34 països, entre els quals no hi figura Espanya.

De tota la llista de participants en aquest Europeu, només Catalunya, Escòcia i Gal·les no disposen d'un estat propi. També hi participa en el campionat el combinat de Sud-àfrica.

L’equip de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling està format per Marcial Ovide, Moisés Pérez, Raúl Gálvez, Axel Guimó, Francisco Súarez i Àlvar Cardona, sota la direcció de Luz Adriana Leal i Roser Romero.

Després dels entrenaments oficials d'aquest divendres, l'endemà s'inicia la competició amb la primera sèrie de parelles.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Genis, olot, 18/08/2012 - 14:51

Aixo vol dir que els cognoms catalans i la sang catalana no es escanyola, estic d'acord.

Vareu arribar xarnegos pollossos i ens vareu enfonsar amb la vostra inferioritat i incompetencia genetica d'africans

#7.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 18/08/2012 - 16:02

Lo que quiere decir realmente es que como su mensaje demuestra los secesionistas son incapaces de argumentar sin insultar, ofender, difamar y despreciar a España y los españoles... que ejemplo de civilización y tolerancia!!!

#6 Pepe, Barcelona, 17/08/2012 - 23:34

I perquè no participen com a selecció espanyola?

#5 IDESCAT, Barcelona, 17/08/2012 - 20:56

Ovide, Pérez, Gálvez, Suárez, Leal, Romero...

Sin sangre española Cataluña no rula ni a las canicas.

#4 Kropotkin, Vic, 17/08/2012 - 20:54

Vaya, asi que para eso era el dinero de los recortes en Sanidad y Educación... Esto demuestra el nivel de los que nos gobiernan... Los mejores... Jua, jua, jua,...

#3 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 17/08/2012 - 20:42

Y dado que el resto de España no tiene equipo en esta disciplina... ¿cual es el motivo que impide que estos deportistas catalanes nos representen a todos los españoles?... ¿El problema es que se impide "participar a los catalanes" o que no se quiere "representar al resto de españoles"?