Publicitat
Esports · 30 de Juny de 2008. 00:10h.

Catalunya, espanyola

El centre de Barcelona es col·lapsa per l'afluència d'afeccionats

Catalunya, espanyola

Un gos treu el cap per la finestra d'un taxi amb la bandera espanyola

En diversos punts de Catalunya s'ha celebrat el triomf d'Espanya a l'Eurocopa de futbol. A Barcelona, els seguidors espanyols han pres el centre de la ciutat. La Guàrdia Urbana ha tingut que tallar als cotxes l'accés a Les Rambles i a la Plaça Catalunya. Més de 5.000 persones s'han aplegat a la zona de Canaletes, la més concorreguda per a celebrar el triomf dels homes de Luis Aragonés. A la Plaça Espanya, els afeccionats s'han banyat a la font i han ocupat tota l'anella central. La Guàrdia Urbana aquí també ha hagut de desviar els vehicles amb la qual cosa hi ha hagut un embús de trànsit entre els carrers Tarragona i Consell de Cent. Després del partit, els seguidors de la roja han sortit als carrers de la ciutat fent sonar els claxons dels seus vehicles i exhibint les banderes d'Espanya. A Les Rambles, els afeccionats s'han barrejat amb turistes que s'hi han afegit a la festa. També s'han registrat problemes de mobilitat a la zona de la Diagonal just acabar el partit.

Un seguidor balla al damunt d'un cotxe mentre un altre exhibeix una bandera espanyola

Publicitat
Publicitat

248 Comentaris

Publicitat
#248 notelodigo, barcelona, 15/07/2010 - 03:18

soc catala i a l´hora tambe espanyol tot aixo del nacionalisme son tonterias fins que no oblidem aixo no progressarem ja son masa anys amb el mateix tema . del que ens tenim que preocupar es de que puguem tenir un habitatge digne sense que s´ aprofiten

#247 Miguel (Historiador), Hospitalet, 22/08/2009 - 18:27

Estoy contigo "Alex (Barcelona", en teoria el Catalan y el Vasco no tendrian que existir en la peninsula pueto que vienen de Francia los idiomas Hispanos son el Gallego, Castellano, Portugues y Leones los demas son idiomas intrusos

#246 Estrella Barcelona ciutat, Barcelona, 22/08/2009 - 18:17

Els Catalans som ESPANYOLS!.
Visca Espanya!.
Visca el Rei!.
Visca la Guàrdia Civil!.

#245 Alex Barcelona, Barcelona, 22/08/2009 - 18:05

Para los que dicen que los Españoles somos inmigrantes, recordar que fueron los Serrains (Catalanes) los que entraron en la peninsula desde Francia sometiendo a los Hispanos, no se quien es mas inmigrante, os lo digo en Frances del sur: Visca Espanya!

#244 Jaume, Badía, 31/12/2008 - 16:21

Catalunya es española por imposición. Si tan españoles somos, ¿porque la celebración fué minoritaria?¿porque no un referéndum sobre independencia? un no nacionalista, ni español ni catalán.Republica internacional YA!y si no, que cada pueblo elija.