Publicitat
Esports · 12 de Novembre de 2008. 18:18h.

Catalunya podrà jugar en dates FIFA

Sempre que no coincideixi amb Espanya

Catalunya podrà jugar en dates FIFA

El darrer partit de Catalunya, contra l'Argentina

Si Ángel María Villar és reelegit president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) presentarà a la junta directiva un projecte per a que les seleccions autonòmiques puguin jugar partits en algunes de les dates establertes per la FIFA per a disputar amistosos. Villar s'ha compromès a "portar a la pròxima assemblea de la RFEF la proposta de donar llum verda a la selecció catalana perquè pugui jugar partits amistosos dins del calendari que té establert la FIFA i que la selecció espanyola no utilitzi. Això es traduiria en uns tres partits en els quals Catalunya podria jugar contra qualsevol selecció mundial".

L'octubre de 2007, Villar va impedir que Catalunya jugués davant els Estats Units, sota el pretexte que Espanya jugava un dia abans un partit classificatori davant Dinamarca, i tres dies després un d'amistós contra Finlàndia.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Francesc, Badalona, 13/11/2008 - 08:25

La notícia és falsa i tendencionsa. Hauria de dir 'Catalunya PIDRIA jugar...' ja que, tal com explica la propia notícia, no és un fet, sinó que perquè això pasi, s'ha de peoduir una condició que és que es reelegeixi en Billar.

#4 MARC-SABATES.COM, BARCELONA NACIO CATALANA //*//, 12/11/2008 - 23:17

Una Nacio , una Seleccio .
Catalunya //*// la millor terra del mon , Catalunya Independent .La seleccio Catalana que representa als Catalans i no als impositors espanyols .
INDEPENDENCIA //*// La victoria és nostra.
MARC-SABATES.COM
BARCELONA -CAT.

#3 cesc, barcelona, 12/11/2008 - 21:37

Doncs el que volem es poder jugar oficialment com a selecció catalana.SELECCIO OFICIAL prou partits de costellada. 550.000 signatures i el 92% del parlament de Catalunya a favor.VOLEM JUSTICIA

#2 Capitán Sangre, la mía, 12/11/2008 - 21:23

DEPENDENCIA COM QUEBEC, BRETAÑA, BAVIERA, TIROL, LOMBARDIA, LA PAMPA, RIO GRANDE DO SUL, TEXAS, FLANDES I EL BARRIO DEL PILAR.

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Nacio Catalana //*//, 12/11/2008 - 19:38

INDEPENDENCIA COM ESCOCIA
FIFA-UEFA
MARC-SABATES.COM