Publicitat
Esports · 26 de Novembre de 2010. 17:33h.

Cava extremeny per a la 'Roja'

El vi és produït a Almendralejo

Cava extremeny per a la 'Roja'

Del Bosque, en la presentació de l'acord

El seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque, ha presentat Bonaval, el cava oficial de la Roja, a benefici de la Fundació Síndrome de Down de Madrid (FSDM). "Sóc aquí com a pare, com amic i com ambaixador de la FSDM per donar suport a la tasca extraordinària que realitza la Fundació Síndrome de Down de Madrid amb les persones amb discapacitat intel·lectual", ha afirmat el seleccionador espanyol.

Cada ampolla portarà una etiqueta amb l'escut de la Roja i l'estrella de campió del món. A més, tindrà una numeració especial i el segell de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que certificarà la seva autenticitat. El cava d'Almendralejo s'ha convertit en el cava oficial de la selecció espanyola de futbol, després de la signatura d'un contracte entre la RFEF i Cellers Inviosa.

Han assistit, a més, María Dolores Aguilar Sec, vicepresidenta de la Junta d'Extremadura; Maria Baró, presidenta de la Fundació Síndrome de Down de Madrid; Juan Bautista Díaz, president dels Cellers Inviosa i Josefina Barragán, regidor de Turisme de Almendralejo, entre d'altres.

Cellers Inviosa donarà una part dels ingressos obtinguts per la venda de cada ampolla del cava a la Fundació Síndrome de Down de Madrid.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 José Luis Raventós, Barcelona, 27/11/2010 - 23:44

El desarrollador e impulsor del cava catalán fue el MADRILEÑO Luis Justo y Villanueva. El cava extremeño no tiene nada que envidiarle al catalán. Probadlo y después habláis.

#23 ramon , lleida, 27/11/2010 - 20:06

LA CUESTIO ÉS TOCAR ELS COLLONS ALS CATALANS.
INDEPENDENCIA JÀ

A FRANÇA FORE INPENSAPLE QUE EL ROSSELLÓ FES XAMPANY

#22 Bauma, bcn, 27/11/2010 - 16:32

Ostres no amb direu que el van provar, el dia que van jugar contra Portiugal?, si fos aixi, donaria a pensar del perque del 4-0.

#21 Cartanya, bcn, 27/11/2010 - 16:30

Perfecta, que el tastin ells, nosaltres tenim l`original i no es cal de fe tastets. Al cavistas catalans, posiblement tornaran a suministrar els seus productes entre els espanyols, amb millor paladar, i els altres d`ons ells sabran.

#20 Ramon, Barcelona, 27/11/2010 - 15:08

Sí, d'acord, caldrà tastar-lo. Però d'entrada sona molt bé: cava extremeny, mmmmmm!!! I fet a Almendralejo!, jo ja salivejo i tot, slurp, slurp, slurp.