Publicitat

Bartomeu evita replicar Messi

Cisma al Barça

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha sortit al pas de les crítiques dels seus jugadors -representats en el seu capità, Leo Messi-, que van denunciar que des de dintre del club se’ls posava “sota la lupa” i se’ls pressionava perquè es baixessin el sou, mesura a la que ells sempre s’havien mostrat disposats.

Bartomeu ha explicat que “estem patint una davallada d’ingressos” i pel que fa a la plantilla ha anunciat “una reducció del 70% del seu salari durant els dies de l’estat d’alerta”. També que aquests ajudaran amb 2% per ajudar els treballadors.

Tot i això, ha confirmat que hi haurà un ERTO pels treballadors, malgrat que des del comitè d’empresa consideren que si els jugadors deixen de cobrar el 70% del sou aquest no seria necessari.

Bartomeu ha assegurat que “molts empleats s’estan oferint per ajudar perquè estimen el club”. "L'ERTO es farà, no només perquè ho vol el club. Molts treballadors se'ns han dirigit per col·laborar i que el Barça tingui un estalvi per cobrir la davallada d'ingressos”, ha indicat.

També ha assenyalat que ”amb la rebaixa dels sous, el Barça s'estalvia uns 16 milions d'euros mensuals, 14 són de la primera plantilla. La xifra representa el 5,75% del salari brut anual”. “Hi ha persones que, des de dintre i des de fora i sense tenir tota la informació, han fet un soroll que no ens agrada”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marti, Palafrugell, 31/03/2020 - 13:41

Bertomeu, ves en compte. Els independentistes s'han fixat com objectiu fer-se amb el club, al que volen amb samarreta groga.

#1 Joan, Tarragona, 31/03/2020 - 13:06

Si el Bartomeu gestiona casa seva i el negoci que diuen que te com gestiona el Barça, ja cal que espavilin els cules perque si aixó dura molt el club anirà a la ruina. Ha llençat els milions en jugadors que han vingut a viura la bona vida, sobrevalorats i dropos. I els sous que paga a la plantilla inaguantables.