Publicitat
Esports · 17 de Febrer de 2010. 18:01h.

CiU acusa Gomà d'estar a la lluna

"Fa més d’un any que els enganyen amb els Jocs d'Hivern, senyor Gomà?"

CiU acusa Gomà d'estar a la lluna

Ricard Gomà

El Grup Municipal de CiU a Barcelona ha forçat el Govern que encapçala Jordi Hereu a lliurar a tots els grups polítics una còpia dels estudis que han servit de base per elaborar l’informe “Barcelona Pirineu 2022”.

En la comissió de Presidència, Territori i Funció Pública celebrada aquest matí a l’Ajuntament de Barcelona, el grup de CiU ha demanat per mitjà d’una proposició que es lliuri una còpia a tots els grups municipals dels estudis que han servit de base per a l'elaboració de l'informe "Barcelona Pirineus 2022. Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern", presentat en el darrer Consell Plenari.

La proposició s'ha aprovat gràcies al suport dels grups de l’oposició mentre que el bipartit municipal hi ha votat en contra. “Si es fessin bé les coses no ho demanaríem reiteradament en les comissions”, ha dit Sònia Recasens.

La portaveu adjunta de CiU ha recordat que el seu grup va retirar el mes passat unes proposicions a la Comissió de Cultura, Educació i Benestar, i a la d’Hisenda, després que el Govern Municipal es comprometés a entregar els estudis que van servir de base per elaborar l’informe del projecte de candidatura de Barcelona per organitzar els Jocs Olímpics d'Hivern de l'any 2022 que es va presentar en el Consell Plenari.

“La sorpresa, però -ha explicat- va ser que l’informe que van presentar en el plenari no se sustentava ni era prou rigorosos i que el tinent d’Alcalde, Carles Martí, va afirmar aquell dia que existien estudis tècnics que havien servit de base per a la presentació de l’informe en el Plenari, i que aquest per tant era una síntesis d’estudis tècnics solvents”.

Recasens ha explicat que, en el transcurs d’una altra comissió, es va saber que l‘estudi que es va presentar al plenari el van fer els senyors Alcober i Rigau i que hi treballaven des del 2008, Recasens ha interpel·lat al Govern Municipal per tal de saber si el grup d’ICV, soci del Govern, sabia que existien aquests estudis i que s’estava treballant en ells fa més d’un any, “o fa més d’un any que els enganyen, senyor Gomà?”, ha preguntat Recasens.

“Demanem que se’ns lliurin aquests estudis”, ha reclamat Recasens afegint que “volem saber amb quins suports governamentals i ciutadans compte el projecte, els aspectes legals i els pressupostos, com finançarem les inversions necessàries, si farem dèficit o no, les infraestructures...”. “Són molts els dubtes que tenim i moltes preguntes sense resposta”, ha dit Recasens, tot evidenciant que aquests dies els mitjans de comunicació parlen dels jocs olímpics amb més base tècnica que la informació que el govern dóna als grups municipal.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat