Publicitat
Esports · 19 de Gener de 2015. 19:58h.

Comença la cursa

El grup ’Som gent normal’, amb Jordi Farré al capdavant, es presentarà a les eleccions del Barça

Comença la cursa

Imatge d'abans de la roda de premsa

El grup opositor ‘Som gent normal’, que es va presentar el passat mes de novembre, es presentarà a les eleccions per a la presidència del FC Barcelona amb l’empresari Jordi Farré com cap de llista, si no hi ha sorpreses d’última hora.

En una roda de premsa aquest dilluns, el grup ha confirmat la intenció de presentar candidatura, malgrat que reconeixen que serà “difícil” passar el tall de les signatures necessàries per a formalitzar la llista.

Jordi Farré ha demanat que les eleccions siguin en dia “de partit” per tal d’assegurar el major nombre de participació possible.

També, en referència a que Josep Maria Bartomeu s’hagi fet càrrec del club durant un any, després de la dimissió de Sandro Rosell, ha comentat que “és necessari que hi hagi un president que sigui escollit pels socis en unes urnes”.

Pel que fa al futur del l’entitat blaugrana en cas d’independència de Catalunya, el precandidat ha comentat que “el Barça pot jugar on vulgui” i que la situació política no té perquè afectar el club.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#4 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 29/01/2015 - 16:30

TORNI SENYOR LAPORTA , EL BARÇA US NECESSITA .

#3 joel, barcelona, 27/01/2015 - 12:03

Quina colla de frikis!!!!!!!!! Feu riure!!!!

#2 Jordi, Barcelona, 19/01/2015 - 21:50

No es pot ser més friki! Saben de debò que és el Futbol Club Barcelona? Una mica de seriositat siusplau!

#1 Josep-Maria, Barcelona, 19/01/2015 - 20:51

"Somos gente normal", ¿ens diu indirectament que les altres candidatures no seran per a "gente normal"?; és a dir, ¿diu que si un es considera una persona normal, millor que els voti a ells?

Si és així, això és començar de manera agressiva disfressada de bonhomiosa

#1.1 cesc, Badalona, 20/01/2015 - 07:49

No és massa difícil d'entendre que el que volen dir és que no són gent de la elit. Que són gent de la base de la societat. Un eslògan perquè el soci s'identifiqui. Arabé, tenin en compte que has de presentar un aval de 4 milions d'euros, molt 'normals' no seran.

#1.2 Josep-Maria, Barcelona, 20/01/2015 - 08:47

@Cesc: desconec què pretenen, però el seu nom és inquietant: Rosy Mauro, de la Lega Nord, va ser vicepresidenta del senat italià. Expulsada de la Lega el 2012, fundà el seu propi partit: "Siamo Gente Comune". Aquesta senyora fou acusada d'haver comprar un títol universitari i presumia d'ignorant.

#1.3 M.L. Tarrega Deiteeme, Barcelona, 20/01/2015 - 08:49

N'hi ha gent que manifesta haver passat gana, perquè al no trovar-me a l'interior del seu cos i com que sap que no cobrarà pensió o aquesta será molt minsa, per la cotització que porta, per a ser feliç amb el Barça ja li va bé a més del valor de Catalunya. Busca la identificació amb el poble.

#1.5 M. L. Tarrega Deiteeme, Barcelona, 20/01/2015 - 08:53

desencertades o per raons diverses (elevada autoestima, mala imatge personal, etc) sublimant pel futbol i la política (independent de les idees). Ja se sap que el Barça és més que un club i que arrossega literalment a masses o multituds. Pobre de solemnitat peró si guanya el Barça se senten millors

#1.6 M. L. Tarrega Deiteeme, Barcelona, 20/01/2015 - 08:55

Explico tot això perquè el concepte de normalitat és si més no una mica laxe, segons el meu humil parer. I si no tenen els 4 milions poden sol·licitar un aval a una entitat financera. Altra cosa és que se l'atorguin pels interessos que pot ser hi ha al darrere.